Hvad kan din bolig sælges for?

Få en gratis vurdering nu

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Skanderborg/Hørning

Adelgade 93
8660 Skanderborg
86 57 11 30
skanderborg@danbolig.dk

Claus Dalsgaard
Claus Dalsgaard
Indehaver

Har du boligen – så har vi køberen. Vi oplever en ekstraordinær efterspørgsel på boliger i Skanderborg og Hørning. Vores købere er vilde med den enestående natur, de hyggelige lokalsamfund samt den gode infrastruktur som området byder på. Ring for et uforpligtende tilbud.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 8362-8660)
Kilde: Boligsiden
Villa: 77%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Skanderborg/Hørning
Kilde: danbolig.dk
43

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Skanderborg/Hørning

Hos danbolig Skanderborg/Hørning er det som ejendomsmægler vores fornemmeste opgave at gøre det bedste for jer og jeres boligsalg. Vores boligbutik er beliggende centralt i Skanderborg. Med store, flotte og lyse lokaler direkte ud til byens travle handelsgade Adelgade har vi de optimale rammer, når I ønsker at sælge jeres bolig, uanset om det er en villa, ejerlejlighed eller et nedlagt landbrug. Kom ind forbi din ejendomsmægler i dag, så hjælper vi dig godt videre med din boligsituation med det samme.

Hver enkelt engageret og kompetent medarbejder hos os har opbygget sig et bredt lokalkendskab som ejendomsmægler, og sammen med vores boligbutik i Ry dækker vi hele Skanderborg Kommune, herunder Hørning, Stilling, Skanderborg, Tebstrup, Ry, Galten og Låsby, hvor vi mægler alle boligtyper fra villa, ejerlejlighed til andelsbolig og sommerhus for vores kunder.

Fordi vi udarbejder vurderinger for Nordea, vurderer vi årligt samlet mere end 600 ejendomme – så vi tør godt garantere, at vi er den ejendomsmægler i Skanderborg, der ser og vurderer flest ejendomme. Det betyder, at vi virkelig ved, hvad vi taler om, når vi vurderer jeres bolig, og at vi derfor har et meget kvalificeret udgangspunkt for at ramme den rigtige pris på eksempelvis din villa, andelsbolig eller nedlagt landbrug.

Vi tilbyder naturligvis en ”solgt eller gratis”-aftale, eftersom vi har meget korte liggetider på alle boligtyper, når vi sammenligner os med andre ejendomsmæglere – og vi har ovenikøbet meget stor kundetilfredshed.

Som ejendomsmægler gør vi samtidig noget ekstra ud af markedsføringen – vi bruger altid professionelle fotografer; vi laver en målfast plantegning; og vi annoncerer med store, flotte annoncer.

På vores hjemmeside er der desuden 360°HD fotos af de boliger, vi har til salg, og som den eneste ejendomsmægler og ejendoms mæglerkæde har vi funktionen ”Sælger siger”, hvor I som sælgere med egne ord og billeder kan fortælle om jeres villa, ejerlejlighed, andelsbolig mm. samt om området.

Hvis I vil høre mere om danbolig Skanderborg/Hørning, vores tilbud og muligheder, eller hvis I ønsker at få foretaget en seriøs og realistisk vurdering af jeres bolig af en kompetent og ærlig ejendomsmægler, er I velkomne til at kontakte os eller kigge forbi i vores boligbutik.

Lige nu har vi 43 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 3
andre butikker

Se vores butikker

Rekordhøje salgspriser lige nu*
– hvad kan din bolig sælges for?

Book nu

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Prins Christians Vænge 155

 • Solgt
  Solgt

  Adelgade 35B, 2.

  Lad det være sagt med det samme: det har været en UDSØGT fornøjelse for os at være kunde hos DANBOLIG, Skanderborg. Vi købte vores hus på Skanderupgade og oplevede en sjældent set service. Nøgleordene var tryghed, engagement, god humør, seriøsitet og ikke mindst en forrygende ærlig og god kommunikation med mægleren Tom fra Danbolig, som hele vejen igennem tog os i hånden og førte os gennem den jungle, som det nu er, at handle bolig. Vi har været mere end tilfredse med den behandling, som vi har fået - og vil til enhver tid anbefale DANBOLIG til andre købere. At vi var MEGET tilfredse, tyder alt jo på - eftersom vi OGSÅ brugte dem, da vi umiddelbart efter købet af huset solgte vores lejlighed på Adelgade via DANBOLIG og igen brugte Tom fra DANBOLIG ... professionelt, personligt og yderst og engageret personale.

 • Solgt
  Solgt

  Prins Christians Vænge 155

Forretningsoplysninger

danbolig Skanderborg/Hørning
Adelgade 93
8660 Skanderborg
CVR: 28123396
DB SKANDERBORG ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit A/S

Nordea Bank

Esoft system, Boligsiden.dk, Uge-bladet, Ejendomsavisen, Lokalavisen, Aura

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

ETU-forsikring, Willis, Frida

Uge-bladet, Ejendomsavisen & Lokalavisen

Aura

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Hvad kan din bolig sælges for?

Få en gratis vurdering nu

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.