0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Sønderborg

Jernbanegade 46
6400 Sønderborg
74 42 60 55
soenderborg@danbolig.dk

Kent Freiberg
Kent Freiberg
Ejendomsmægler, MDE

”danbolig Sønderborg blev Gazelle-virksomhed i 2016. Vi er stolte af udmærkelsen, og vi glæder os til at hjælpe endnu flere boligsælgere med at få den helt rigtige pris for deres ejendom. Besøg os i butikken i ”Strygejernet” Sønderborg til en uforpligtende snak.”


Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 6300-6470)
Kilde: Boligsiden
Villa: 73%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Sønderborg
Kilde: danbolig.dk
74

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Sønderborg

Velkommen hos danbolig Sønderborg

Hvis du er på udkig efter en seriøs og pålidelig ejendomsmægler med stort lokalkendskab, er du kommet til det rigtige sted. Hos danbolig Sønderborg hjælper vi dig sikkert gennem alle dele af salgsprocessen - og vi sørger for, at boligen sælges til den rigtige pris. Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering allerede i dag og find ud af, hvad du kan få for din bolig.

Lokalt forankret mæglerteam med stor erfaring
Vi sælger både villaer, ejerlejligheder, andelsboliger, sommerhuse og nedlagte landbrug – og geografisk dækker vi Sønderborg, Als, Sundeved, Broager og Gråsten. Vi kender områderne til bunds, da vi alle har trådt vores barnesko her – det mener vi, er altafgørende, når man skal rådgive både købere og sælgere.

Topprofessionel markedsføring
Vi sørger for, at der er høj kvalitet i alt, hvad vi foretager os i danbolig Sønderborg. Vi bruger udelukkende specialuddannede fotografer og teksterne skrives af professionelle tekstforfattere.

Vi har hos danbolig Sønderborg en person ansat til kun at lave markedsføring på de sociale medier – det er en kæmpe prioritet for os, og det giver dig en fordel i forhold til at få din bolig set. Du får også glæde af det intelligente markedsføringsredskab danbolig clevr, som producerer målrettet markedsføring af dit hus, så det rammer den relevante målgruppe på nettet.

Perfekt beliggenhed i Strygejernet
danbolig Sønderborg er meget centralt beliggende i den bygning vi kalder "Strygejernet". Når du kommer over Kong Chr. d. X bro, kan du ikke undgå at se den store flotte bygning. Her er der dagligt masser af lokalt liv og mange forbipasserende, som kigger på vinduesudstillingen.

Områdets bedste ejendomsmægler
Vores ambition er ikke at være den største ejendomsmægler i området – men den bedste. Som kunde skal du føle dig tryg fra det første håndtryk, til købsaftalen er underskrevet. Derfor lægger vi meget vægt på altid at være grundige, velforberedte og fleksible. Telefonerne er aldrig lukkede, og vi viser frem og vurderer både i hverdag og i weekenden.

Som noget helt særligt har vi kun tre måneders bindingsperiode i stedet for de normale seks. Det giver maksimal fleksibilitet for dig, hvis du ikke er tilfreds med vores service.

Vi har generelt et meget højt serviceniveau og gør alt for, at køber og sælger får den bedste oplevelse af bolighandelen. Det har givet os en stærkt fremgang, og vi er stolte af at have fået prisen som Gazelle-virksomhed i 2016.

Kontakt os allerede i dag
Du kan bestille en gratis og uforpligtende vurdering allerede i dag.

Besøg os i butikken i ”Strygejernet” eller kontakt os på 7442 6055. Vi glæder os til at tage hånd om dit næste boligsalg!

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Lilleskovvej 10, st.

  Personalet hos danbolig Sønderborg er bare på dupperne og gør et super arbejde. Der er blevet informeret og taget hånd om tingene hele vejen igennem. Sælger af Lilleskovvej 10 st

 • Solgt
  Solgt

  Lærkevænget 2

  Det har været en fin proces. Vi føler os trygge ved danbolig og har indtil videre fået en fair og sober behandling af Kent. Køber af Lærkevænget 2, Sønderborg

 • Solgt
  Solgt

  Vaskilde 26

  Da vi havde besluttet at sælge vores hus, kontaktede vi to ejendomsmæglere, som kom med tilbud. Vi valgte, at danbolig skulle forestå salget. Første med møde Danbolig var meget tilfredsstillende og professionelt. Mægleren havde et godt kendskab til handelspriserne og udbuddet i vores boligområde. Efter en gennemgang af vores hus fastsatte mægleren med det samme en god udbudspris med forventet salg inden for 3 måneder. Vi underskrev formidlingsaftale og salgsprocessen blev sat i gang. Fotografering og udarbejdelse af salgsopstilling til annoncering var meget professionelt, hurtigt og effektivt. Billeder og beskrivelser til annoncering var rigtig gode og interessante. På danboligs hjemmeside kunne vi følge salget og købsinteressen på vores hus. Vi synes, at det er en rigtig god hjemmeside. Fremtidige mødedatoer blev fastlagt til opfølgning på salget, hvis huset ikke var solgt forinden. Dette virker meget professionelt og viser, at danbolig hele tiden har fokus på salget. Huset blev solgt til prisen på 13 dage. Da vi underskrev salgsdokumenterne hos danbolig, fik vi en god og grundig gennemgang af mægleren. Vi følte os rigtig trygge ved salget. Ved overdragelsen af vores hus til den ny køber medvirkede mægleren med en gennemgang af huset samt aflæsning af forbrugsmålere. Alt foregik på en positiv og professionel måde, som gjorde både køber og sælger glade. Vi har kun haft positive oplevelser fra første møde med danbolig til afslutning af bolighandlen og kan varmt anbefale danbolig som din mægler til at sælge din ejendom.

 • Solgt
  Solgt

  Nørreled 5

  Vi mener, ikke at kunne sætte en finger på noget. Kent Freiberg har været helt igennem professionel igennem hele forløbet og vi her meget tilfredse. Der er har været fuldstændig styr på tingene. M &R

 • Solgt
  Solgt

  Trompeterager 23

  Alle aftaler ved danbolig Sønderborg blev overholdt. Eventuelle tvivl/spørgsmål blev hurtigt besvaret af ejendomsmægleren enten via mail eller telefon (også i weekenden) Mulighed for at følge boligen på danboligs hjemmeside, samt adgang til alle salgsdokumenter via internettet. Ewa

 • Solgt
  Solgt

  Sundkrogen 7

  Solgt på 12 timer! Da vi købte vores hus var Kent Freiberg mægleren - så det var en selvfølge for os, at kontakte Kent igen, da vi ville sælge vores hus. Hos Kent Freiberg – danbolig møder vi en faglig dygtig, kompetent og meget engageret og aktiv mægler – som gør alt for at sælge vores hus. Vores plan var at sælge huset – ikke kun at sætte det til salg! Den plan holdt, vores hus var allerede fremvist, inden det kom på internettet – og huset blev solgt på blot 12 timer. Nogle har spurgt os, om vi kunne have fået flere penge for vores hus, når nu salget gik så hurtigt. Men det hurtige salg beviser jo den rette prisfastsættelse. Det kræver en kompetent mægler, som har foden på jorden, markedet i hånden og fornemmelse for både købere og sælgere – og det har Kent Freiberg! Vi vil til enhver tid anbefale Kent Freiberg & danbolig-teamet, og vi er meget taknemmelig for endnu en gang, at have valgt Kent Freiberg som vores mægler. Lotte & Michael Frandsen

Forretningsoplysninger

danbolig Sønderborg
Jernbanegade 46
6400 Sønderborg
CVR: 30737164

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit A/S

Nordea A/S

Tryg, Sønderjysk Forsikring, Willis

Boligsiden, Berlingske Media, Jyske Vestkysten

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nej

Ja, Tryg Forsikring, Sønderjysk Forsikring, Willis

Ja, Sønderborg Boligavis, Jyske Vestkysten

Nej

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig