0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Sønderborg

Jernbanegade 46
6400 Sønderborg
74 42 60 55
soenderborg@danbolig.dk

Kent Freiberg
Kent Freiberg
Ejendomsmægler, MDE

”danbolig Sønderborg blev Gazelle-virksomhed i 2016. Vi er stolte af udmærkelsen, og vi glæder os til at hjælpe endnu flere boligsælgere med at få den helt rigtige pris for deres ejendom. Besøg os i butikken i ”Strygejernet” Sønderborg til en uforpligtende snak.”


Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 6300-6470)
Kilde: Boligsiden
Villa: 59%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Sønderborg
Kilde: danbolig.dk
83

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Sønderborg

Velkommen hos danbolig Sønderborg

Hvis du er på udkig efter en seriøs og pålidelig ejendomsmægler med stort lokalkendskab, er du kommet til det rigtige sted. Hos danbolig Sønderborg hjælper vi dig sikkert gennem alle dele af salgsprocessen - og vi sørger for, at boligen sælges til den rigtige pris. Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering allerede i dag og find ud af, hvad du kan få for din bolig.

Lokalt forankret mæglerteam med stor erfaring
Vi sælger både villaer, ejerlejligheder, andelsboliger, sommerhuse og nedlagte landbrug – og geografisk dækker vi Sønderborg, Als, Sundeved, Broager og Gråsten. Vi kender områderne til bunds, da vi alle har trådt vores barnesko her – det mener vi, er altafgørende, når man skal rådgive både købere og sælgere.

Topprofessionel markedsføring
Vi sørger for, at der er høj kvalitet i alt, hvad vi foretager os i danbolig Sønderborg. Vi bruger udelukkende specialuddannede fotografer og teksterne skrives af professionelle tekstforfattere.

Vi har hos danbolig Sønderborg en person ansat til kun at lave markedsføring på de sociale medier – det er en kæmpe prioritet for os, og det giver dig en fordel i forhold til at få din bolig set. Du får også glæde af det intelligente markedsføringsredskab danbolig clevr, som producerer målrettet markedsføring af dit hus, så det rammer den relevante målgruppe på nettet.

Perfekt beliggenhed i Strygejernet
danbolig Sønderborg er meget centralt beliggende i den bygning vi kalder "Strygejernet". Når du kommer over Kong Chr. d. X bro, kan du ikke undgå at se den store flotte bygning. Her er der dagligt masser af lokalt liv og mange forbipasserende, som kigger på vinduesudstillingen.

Områdets bedste ejendomsmægler
Vores ambition er ikke at være den største ejendomsmægler i området – men den bedste. Som kunde skal du føle dig tryg fra det første håndtryk, til købsaftalen er underskrevet. Derfor lægger vi meget vægt på altid at være grundige, velforberedte og fleksible. Telefonerne er aldrig lukkede, og vi viser frem og vurderer både i hverdag og i weekenden.

Som noget helt særligt har vi kun tre måneders bindingsperiode i stedet for de normale seks. Det giver maksimal fleksibilitet for dig, hvis du ikke er tilfreds med vores service.

Vi har generelt et meget højt serviceniveau og gør alt for, at køber og sælger får den bedste oplevelse af bolighandelen. Det har givet os en stærkt fremgang, og vi er stolte af at have fået prisen som Gazelle-virksomhed i 2016.

Kontakt os allerede i dag
Du kan bestille en gratis og uforpligtende vurdering allerede i dag.

Besøg os i butikken i ”Strygejernet” eller kontakt os på 7442 6055. Vi glæder os til at tage hånd om dit næste boligsalg!

Her er vi

 • Solgt

  Lilleskovvej 10, st.

  Personalet hos danbolig Sønderborg er bare på dupperne og gør et super arbejde. Der er blevet informeret og taget hånd om tingene hele vejen igennem. Sælger af Lilleskovvej 10 st

 • Solgt

  Storkemosevej 33

  " Er græsset grønnere på den anden side af hækken?" Med andre ord, kan det virkelig betale sig at skifte mægler, hvis ens hus ikke er solgt efter 1 1/2 år? Svaret er klart Ja, men ikke en hvilken som helst mægler! Vi henvendte os til Kent Freiberg, fordi vi var trætte af at vores hus ikke kunne blive solgt. Kent lovede at de kunne sælge det på ca. 3 måneder. Som sagt, så gjort...lige på nær en måned og et par enkelte dage, men det er i småtingsafdelingen. Hele forløbet med fremvisninger er værd at fremhæve. Der blev ringet lige så snart potentielle købere, havde forladt huset og der blev ikke givet falske forhåbninger men et meget realistisk billede af fremvisningen. Danbolig satte sig ind i miljøet på vejen, naboerne og deres beskæftigelse, antal og alder på børnene, således købere kunne danne sig et billede af om de kunne falde til på vejen.Det var en sand fornøjelse at være kunder hos danbolig. Alle medarbejdere gjorde et fantastisk godt stykke arbejde og vi var på intet tidspunkt sat på hold i telefonen eller ventede i flere dage på svar på spørgsmål.VI er allerede begyndt at anbefale danbolig til venner og kolleger der påtænker at sælge deres hus. Grace & Dragan

 • Solgt

  Lærkevænget 2

  Det har været en fin proces. Vi føler os trygge ved danbolig og har indtil videre fået en fair og sober behandling af Kent. Køber af Lærkevænget 2, Sønderborg

 • Solgt

  Bogfinkevej 3

  Jeg har købt hus før og solgt hus før, ved 2 forskellige selskaber, denne gang ved danbolig Sønderborg, og må sige at danbolig Sønderborg har overholdt alle aftaler. Viden omkring hushandel og gode råd var helt i top. De har endda fulgt op på min hushandel og har ringet 2 gange efterfølgende og spurgt om jeg var tilfreds. Det er god stil i min bog! Mike fra Nordborg

 • Solgt

  Lærkemose 4

  Jeg er yderst tilfreds mede deres fremvisning af mit hus,og har gjort rigtig meget at det frem i lyset for det skulle blive set.også danboligs måde at være på over for deres kunder Kent Freiberg er rigtig god ejendomsmægler kan anfbefales.V.Hilsen Ingelise

 • Solgt

  Langbrogade 23

  Vi er særdeles godt tilfredse med den måde, vores handel er foregået på: Effektivitet, ordholdenhed, hjælpsomhed, overblik, tryghed samt en yderst professionel håndtering af sagen. Vi har kun ros at sige og kan kun varmt anbefale Kent Freiberg til andre. Køber af Langbrogade 23

Forretningsoplysninger

danbolig Sønderborg
Jernbanegade 46
6400 Sønderborg
CVR: 30737164

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit A/S

Nordea A/S

Tryg, Sønderjysk Forsikring, Willis

Boligsiden, Berlingske Media, Jyske Vestkysten

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nej

Ja, Tryg Forsikring, Sønderjysk Forsikring, Willis

Ja, Sønderborg Boligavis, Jyske Vestkysten

Nej

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig