Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Sønderborg

Jernbanegade 46
6400 Sønderborg
74 42 60 55
soenderborg@danbolig.dk

Kent Freiberg
Kent Freiberg
Ejendomsmægler, MDE

”danbolig Sønderborg blev Gazelle-virksomhed i 2016. Vi er stolte af udmærkelsen, og vi glæder os til at hjælpe endnu flere boligsælgere med at få den helt rigtige pris for deres ejendom. Besøg os i butikken i ”Strygejernet” Sønderborg til en uforpligtende snak.”


Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 6300-6470)
Kilde: Boligsiden
Villa: 83%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Sønderborg
Kilde: danbolig.dk
36

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Sønderborg

Velkommen hos danbolig Sønderborg

Hvis du er på udkig efter en seriøs og pålidelig ejendomsmægler med stort lokalkendskab, er du kommet til det rigtige sted. Hos danbolig Sønderborg hjælper vi dig sikkert gennem alle dele af salgsprocessen - og vi sørger for, at boligen sælges til den rigtige pris. Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering allerede i dag og find ud af, hvad du kan få for din bolig.

Lokalt forankret mæglerteam med stor erfaring
Vi sælger både villaer, ejerlejligheder, andelsboliger, sommerhuse og nedlagte landbrug – og geografisk dækker vi Sønderborg, Als, Sundeved, Broager, Nordborg og Gråsten. Vi kender områderne til bunds, da vi alle har trådt vores barnesko her – det mener vi, er altafgørende, når man skal rådgive både købere og sælgere.

Topprofessionel markedsføring
Vi sørger for, at der er høj kvalitet i alt, hvad vi foretager os i danbolig Sønderborg. Vi bruger udelukkende specialuddannede fotografer og teksterne skrives af professionelle tekstforfattere.

Vi har hos danbolig Sønderborg en person ansat til kun at lave markedsføring på de sociale medier – det er en kæmpe prioritet for os, og det giver dig en fordel i forhold til at få din bolig set. Du får også glæde af det intelligente markedsføringsredskab danbolig clevr, som producerer målrettet markedsføring af dit hus, så det rammer den relevante målgruppe på nettet.

Perfekt beliggenhed i Strygejernet
danbolig Sønderborg er meget centralt beliggende i den bygning vi kalder "Strygejernet". Når du kommer over Kong Chr. d. X bro, kan du ikke undgå at se den store flotte bygning. Her er der dagligt masser af lokalt liv og mange forbipasserende, som kigger på vinduesudstillingen.

Områdets bedste ejendomsmægler
Vores ambition er ikke at være den største ejendomsmægler i området – men den bedste. Som kunde skal du føle dig tryg fra det første håndtryk, til købsaftalen er underskrevet. Derfor lægger vi meget vægt på altid at være grundige, velforberedte og fleksible. Telefonerne er aldrig lukkede, og vi viser frem og vurderer både i hverdag og i weekenden.

Som noget helt særligt har vi ingen bindingsperiode i stedet for de 6 måneder som andre mæglere normalt tilbyder. Det giver maksimal fleksibilitet for dig, hvis du ikke er tilfreds med vores service.

Vi har generelt et meget højt serviceniveau og gør alt for, at køber og sælger får den bedste oplevelse af bolighandelen. Det har givet os en stærkt fremgang, og vi er stolte af at have fået prisen som Gazelle-virksomhed i 2016.

Kontakt os allerede i dag
Du kan bestille en gratis og uforpligtende vurdering allerede i dag.

Besøg os i butikken i ”Strygejernet” eller kontakt os på 7442 6055. Vi glæder os til at tage hånd om dit næste boligsalg!

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Mejerivænget 9

  Alt i alt en meget positiv oplevelse, hvor mægler, på trods af at skulle være på sælgers side, ikke har prøvet på at skjule noget, eller presse på for at få gennemført handlen eller presse prisen op.

 • Solgt
  Solgt

  Lilleskovvej 10, st.

  Personalet hos danbolig Sønderborg er bare på dupperne og gør et super arbejde. Der er blevet informeret og taget hånd om tingene hele vejen igennem. Sælger af Lilleskovvej 10 st

 • Solgt
  Solgt

  Østergade 3

  danbolig sønderborg er ærlige og reelle, og meget engageret, og virker som et super godt team som samarbejder. Selvom det ikke er en handel i milionklassen, føler man sig stadig som en "vigtig" kunde. Jeg vil gerne anbefale danbolig Sønderborg. Jeg mener danbolig Sønderborg skal fortsætte som de gør nu, virkelig godt tilfreds. Hilsen sælger

 • Solgt
  Solgt

  Gl. Landevej 21

  Service og den skønne menneskelige måde hele teamet er på, alle er smilende og hjælpsomme. Der er samlet et team med nogle super personligheder som kan få enhver køber til at føle sig godt tilpas. Stor ros og anbefaling her fra. Køber af Gl. Landevej

Forretningsoplysninger

danbolig Sønderborg
Jernbanegade 46
6400 Sønderborg
CVR: 30737164
db Sønderborg A/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit A/S

Nordea A/S

Tryg, Sønderjysk Forsikring, Willis

Boligsiden, Berlingske Media, Jyske Vestkysten

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nej

Ja, Sønderjysk Forsikring, Willis

Ja, Sønderborg Boligavis, Jyske Vestkysten

Nej

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.