Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Tilst, Sabro & Trige

Tilst Skolevej 23
8381 Tilst
86 24 51 00
tilst@danbolig.dk

Nicoline Schmelling
Nicoline Schmelling
Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

Vi har høje ambitioner om at tilbyde den bedste bolighandel.
Vi kæmper for vores kunder. Hos danbolig er vi ikke alene gode til at sælge boliger, men vi vil også sikre vores kunder en god oplevelse.
Overvejer du at sælge din bolig, så tøv ikke med at kontakte os.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 8380-8471)
Kilde: Boligsiden
Villa: 57%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Tilst, Sabro & Trige
Kilde: danbolig.dk
23

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Tilst, Sabro & Trige

- din lokale ejendomsmægler i Tilst
Det går stærkt hos danbolig Tilst, Sabro & Trige - vi har virkelig gang i salget og mangler derfor hele tiden nye ejendomme til salg.

Med vores mange års erfaring på boligmarkedet samt et højt fagligt niveau, er du sikret en professionel behandling fra start til slut, uanset om du skal sælge eller købe. Vi tilbyder en ”solgt eller gratis”- aftale, hvilket betyder, at du kan være helt tryg ved, at du ingen udgifter får, hvis boligen ikke bliver solgt.

Vi er et meget dynamisk og engageret team og har gennem de sidste mange år solgt mange boliger. Vi kan også hjælpe dig!
Det er med stolthed, at vi kalder os for lokalkendte, og vi har solgt boliger i alle afkroge af Tilst, Sabro, Trige og omegn gennem de sidste mange årtier.

Hos danbolig Tilst, Sabro & Trige sælger vi alt fra villaer, rækkehuse og andelsboliger til lejligheder, projektbyggeri og landbrugsejendomme.

Vores butik er suverænt beliggende i Tilst lige overfor Bilka med god synlighed og flotte udstillingsvinduer. Her har vi alt samlet under ét tag og vi slipper ikke din sag, før handlen er endeligt afsluttet og boligen overdraget. Vores mål er at yde en service, der gør dig så tilfreds, at du har lyst til at anbefale os til andre, der har brug for en kyndig ejendomsmægler til salg af deres hus!

Ring allerede i dag for en professionel og uforpligtende salgsvurdering af din bolig – så er du ét skridt nærmere et salg. Hos danbolig Tilst, Sabro & Trige.
- Vi glæder os til at handle bolig med dig!

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Bogøvænget 18

  Når man har boet i et hus 50 år og mødt hver dag glad og tilfreds, så er det vigtigt at huset bliver solgt godt, til de rigtige og til en skarp pris, den dag hvor man skal videre. Vi valgte Danbolig i Tilst til opgaven. Og de løste den 1000 %. Solgt til prisen efter blot 3 dage! Professionel mægler fremviste, orienterede og besvarede spørgsmål om vores unikke villa. Køber bliver meget tilfreds og kan glæde sig til nogle gode år i et spændende arkitekttegnet hus.

 • Solgt
  Solgt

  Havkærtoften 16

  Tak til Rikke og Nicoline og resten danbolig Tilst for salg af vores hus På Havkærtoften solgt på kun 10 dage 👍 Det har været en fornøjelse at samarbejde med jer og al det vi ikke selv vidste noget om har vi bare kunne spørge om 😊 Vi kan varmt anbefale danbolig Tilst, hvis man står og skal sælge, det er trygt og alle er meget imødekommende uanset, hvem man får fat i. Tak for en god oplevelse mvh finn og Jette kejser

 • Solgt
  Solgt

  Trige Møllevej 114

  servicen er i top og man bliver guidet meget grundigt igennem af de søde mæglere. I vores tilfælde var huset solgt på ca 20dage og endda til prisen. De bedste ejendoms mæglere i tilst-sabro-trige området.

 • Solgt
  Solgt

  Krokusvej 7

  "Jeg er yderst tilfreds med min kontakt til Danbolig i Tilst. Katrine var rigtig søde til at hjælpe mig, med at udfylde diverse papirer som jeg ikke selv kunne finde ud af. Hun er rigtig sød og imødekommende. Og Simon havde en meget behaglig måde at kontakte mig på efter hver fremvisning. Så kan kun være tilfreds med hele forløbet. Og vil klart anbefale dem til andre."

 • Solgt
  Solgt

  Rønnevangen 204

  Vi er meget tilfredse med det gode samarbejde vi har haft med Danbolig Tilst, omkring salget af vores bolig. Vi oplevede et professionelt team som var samarbejdsvillige og lydhøre overfor vores ønsker og ideer omkring markedsføring og salgsprocessen generelt. Vi modtog, i processen, god rådgivning og vejledning, hvor det altid var nemt at komme i kontakt med mægler. Vi vil helt sikkert anbefale Danbolig Tilst til andre som går med salgstanker.

 • Solgt
  Solgt

  Enøvænget 68

  De har været meget professionel og sympatiske folk man har tillid til.

Forretningsoplysninger

danbolig Tilst, Sabro & Trige
Tilst Skolevej 23
8381 Tilst
CVR: 32450717
DB TILST ApS

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

ETU forsikring og Dansk Boligforsikring

Esoft systems A/S, Boligsiden.dk, Boliga.dk, JP, TST & Treklang

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea

ETU og Dansk Boligforsikring

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.