Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Bent Kohls

Nytorv 2
8800 Viborg
70 25 02 22
viborg@danbolig.dk

Bent Kohls
Bent Kohls
Indehaver, Ejendomsmægler & valuar, MDE

Den gamle hovedstad – den nye karriereby.
Med godt og vel 97.000 indbyggere i Viborg kommune og mere end 50.000 arbejdspladser, er Viborg et godt sted at bosætte sig. En kommune med fokus på uddannelse, udvikling og vækst.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 7470-8832)
Kilde: Boligsiden
Villa: 72%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Bent Kohls
Kilde: danbolig.dk
78

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Bent Kohls

Velkommen hos danbolig Bent Kohls - din lokale ejendomsmægler i Viborg.

danbolig Bent Kohls står bag danbolig-butikkerne i Viborg og Holstebro. Populært siger vi, at vi er én virksomhed med 2 butikker og i alt 10 medarbejdere heraf 7 uddannede ejendomsmæglere. Hos danbolig Bent Kohls gør vi os umage for at kende vores lokalområde. Vi ønsker at have fingeren på pulsen omkring alt, hvad der rører sig i byen - også når det gælder boligmarkedet. Vi bor alle i vores lokalområde - ja, de fleste af os er enten født og opvokset her, eller også har vi en mangeårig tilknytning til området. Hos os får du derfor et indgående lokalkendskab, som for os er en af de vigtigste faktorer, når du handler ejendom. Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering, så vi kan give dig vores bedste bud på, hvordan du kommer videre med dit boligsalg.

Hos danbolig Bent Kohls opfatter vi os selv som rådgiver og samarbejdspartner. Vi planlægger derfor salget af din bolig sammen med dig. Ejendomsmægleren med den højeste pris eller det laveste salær er ikke altid det rigtige valg. Korrekt prissætning vil sammen med en velgennemtænkt markedsføringsstrategi være altafgørende. Desuden mener vi, at det visuelle udtryk er meget vigtigt. Derfor bruger vi både professionelle fotografer og professionelle tekstforfattere, så din ejendom tager sig bedst muligt ud både digitalt og i de trykte medier.

danbolig Bent Kohls er et team af kompetente og engagerede medarbejdere, der sammen sikrer en velgennemført bolighandel. I teamet har vi flere specialister, som begge butikker trækker på, når der er brug for det. Vores filosofi er, at vi alle skal gøre det, vi er bedst til. Dermed sikrer vi, at vi opnår det, der for vores kunder er det bedst mulige resultat af vores arbejde.

Vi lægger stor vægt på høj kvalitet og kundetilfredshed. Det betyder, at vi altid kvalitetssikrer vores arbejde en ekstra gang uanset om der er tale om en uforpligtende salgsvurdering eller en købsaftale. Det betyder også, at vi under hele salgsforløbet er i tæt dialog med vores kunder. Vores værdier er kompetence, dynamik, empati og troværdighed, og vi lægger stor vægt på grundighed og rettidighed. Vi melder altid tilbage, når der har været en fremvisning og vi afholder løbende statusmøder med vores sælgere, hvor vi gennemgår den aktuelle salgssituation for netop deres ejendom og drøfter fremtidige salgstiltag, for kun gennem en tæt dialog, sikrer vi vores kunder det bedste resultat.

God rådgivning behøver ikke at koste en formue. Hos danbolig Bent Kohls tilbyder vi "solgt eller gratis", og vi mener det. Den eneste udgift, du selv skal afholde er eventuelle udgifter til tilstandsrapport, el-installationsrapport og energimærke. Skulle vi mod forventning ikke sælge din ejendom indenfor den aftale periode, er du frit stillet, og der er ingen udgifter forbundet med det arbejde, vi har udført. Det tilbud får du sjældent hos vores konkurrenter.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Mirabellevej 23

 • Solgt
  Solgt

  Katrinevænget 36

  At i har været nemme at komme i kontakt med, samt venlige og imødekommende

 • Solgt
  Solgt

  Lupinmarken 222

  Hele teamet hos danbolig har fra dag 1 af været gode til at støtte os i salget af vores hus. Der har altid været god kontakt og tilbagemeldinger og generelt god dialog. Man har altid følt sig velkomme, når man kom i i butikken. Der skal lyde en stort tak til Michael og resten af teamet hos danbolig.

 • Solgt
  Solgt

  Primulavej 31

  danbolig har med fælles hjælp formået at sælge vores hus på blot 30 dage! Efter besøg fra flere mæglere valgte vi danbolig ud fra deres tilbud, udbudsprisen ( som viste sig at være lige i øjet ) og den måde, vi blev mødt, og vi har absolut ikke fortrudt! Helt fra start har vi følt os fantastisk behandlet, tonen har været fri, og vi har fået de råd og den vejledning, vi har haft brug for. Vi er blevet hørt, når vi har været uenige med mægler, og vi har derefter i fællesskab fundet løsninger, der virkede for os alle. Vi er blevet hjulpet fra hele danbolig-teamet på en ærlig og professionel vis, hver gang vi har haft et spørgsmål eller en rettelse til noget. Vi har haft MANGE fremvisninger og på trods af det, har vi hver gang fået en god tilbagemelding fra den mægler, der var med køber i huset, ligesom der hver gang er blevet fulgt op på køber i den efterfølgende uge. Vi er super tilfredse med valget af danbolig, og vi kan kun anbefale alle til at tage kontakt til danbolig, hvis huset skal sælges - skulle vi igen få brug for en mægler, er danbolig i hvert fald den, vi ringer til! Endnu en gang tak for den fine indsats til hele danbolig-holdet

 • Solgt
  Solgt

  Boghvedevej 24

  Vi fandt vores drømmehus igennem danbolig Viborg. Vi har været trygge og yderst tilfredse igennem hele forløbet. Ikke nok med at danbolig, førte os igennem et upåklageligt købsforløb, så stod de også klar til at hjælpe os med papirerne på salget af vores eget hus, så vi trygt kunne komme videre med vores liv. Vi kan kun varmt anbefale danbolig Viborg.

 • Solgt
  Solgt

  Søvangen 8

  Tusind tak for en god handel! Det har været en kæmpe fornøjelse at handle med jer, og vi vil helt klart anbefale jer til andre. Vi har været på udkig efter hus i længere tid nu, og det har været rart at komme til en mægler, som har taget os seriøst fra dag 1, og som er lydhør over for vores ønsker og behov. Vi har oplevet høj kvalitet og godt samarbejde, hvilket har været rart, især fordi vi som førstegangskøbere ikke er så bekendte med processen for huskøb. Igen en tak for handlen, det har været en fornøjelse, nu glæder vi os bare til at få nøglerne!”

Forretningsoplysninger

danbolig Bent Kohls
Nytorv 2
8800 Viborg
CVR: 34028419
Bent Kohls I/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.