Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Bent Kohls

Nytorv 2
8800 Viborg
70 25 02 22
viborg@danbolig.dk

Bent Kohls
Bent Kohls
Indehaver, Ejendomsmægler & valuar, MDE

Den gamle hovedstad – den nye karriereby.
Med godt og vel 97.000 indbyggere i Viborg kommune og mere end 50.000 arbejdspladser, er Viborg et godt sted at bosætte sig. En kommune med fokus på uddannelse, udvikling og vækst.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 7470-8832)
Kilde: Boligsiden
Villa: 74%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Bent Kohls
Kilde: danbolig.dk
70

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Bent Kohls

Velkommen hos danbolig Bent Kohls - din lokale ejendomsmægler i Viborg.

Hos danbolig Bent Kohls er vi i alt 7 medarbejdere medarbejdere heraf 3 uddannede ejendomsmæglere. Vi gør os umage for at kende vores lokalområde. Vi ønsker at have fingeren på pulsen omkring alt, hvad der rører sig i byen - også når det gælder boligmarkedet. Vi bor alle i vores lokalområde - ja, de fleste af os er enten født og opvokset her, eller også har vi en mangeårig tilknytning til området. Hos os får du derfor et indgående lokalkendskab, som for os er en af de vigtigste faktorer, når du handler ejendom. Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering, så vi kan give dig vores bedste bud på, hvordan du kommer videre med dit boligsalg.

Hos danbolig Bent Kohls opfatter vi os selv som rådgiver og samarbejdspartner. Vi planlægger derfor salget af din bolig sammen med dig. Ejendomsmægleren med den højeste pris eller det laveste salær er ikke altid det rigtige valg. Korrekt prissætning vil sammen med en velgennemtænkt markedsføringsstrategi være altafgørende. Desuden mener vi, at det visuelle udtryk er meget vigtigt. Derfor bruger vi både professionelle fotografer og professionelle tekstforfattere, så din ejendom tager sig bedst muligt ud både digitalt og i de trykte medier.

danbolig Bent Kohls er et team af kompetente og engagerede medarbejdere, der sammen sikrer en velgennemført bolighandel. I teamet har vi flere specialister, som begge butikker trækker på, når der er brug for det. Vores filosofi er, at vi alle skal gøre det, vi er bedst til. Dermed sikrer vi, at vi opnår det, der for vores kunder er det bedst mulige resultat af vores arbejde.

Vi lægger stor vægt på høj kvalitet og kundetilfredshed. Det betyder, at vi altid kvalitetssikrer vores arbejde en ekstra gang uanset om der er tale om en uforpligtende salgsvurdering eller en købsaftale. Det betyder også, at vi under hele salgsforløbet er i tæt dialog med vores kunder. Vores værdier er kompetence, dynamik, empati og troværdighed, og vi lægger stor vægt på grundighed og rettidighed. Vi melder altid tilbage, når der har været en fremvisning og vi afholder løbende statusmøder med vores sælgere, hvor vi gennemgår den aktuelle salgssituation for netop deres ejendom og drøfter fremtidige salgstiltag, for kun gennem en tæt dialog, sikrer vi vores kunder det bedste resultat.

God rådgivning behøver ikke at koste en formue. Hos danbolig Bent Kohls tilbyder vi "solgt eller gratis", og vi mener det. Den eneste udgift, du selv skal afholde er eventuelle udgifter til tilstandsrapport, el-installationsrapport og energimærke. Skulle vi mod forventning ikke sælge din ejendom indenfor den aftale periode, er du frit stillet, og der er ingen udgifter forbundet med det arbejde, vi har udført. Det tilbud får du sjældent hos vores konkurrenter.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Højvangen 76

  Alt er ok. Vi fik ekstranøglerne inden vi tog til Sjælland lørdag, og vi er tilfredse med det hele. Mavefornemmelsen er fortsat god, og vi glæder os til at vi kan flytte ind. Vi er også meget tilfredse med forløbet, og imponerede over slutspurten. Jeg havde i øvrigt på forhånd hørt jer positivt omtalt blandt et par kollegaer, og det kan vi kun være enige i.

 • Solgt
  Solgt

  Søndermarksvej 10

  ”Vi oplevede et meget fleksibel og løsningsorienteret samarbejde med Danbolig Viborg. Takket været en kreativ tilgang og hurtig ekspedition hos danbolig fik vi drømmehuset uden alt for mange søvnløse nætter. Fremvisning, forhandling og underskrift gik igennem på 3 dage, og vi kan nu læne os tilbage og glæde os til overtagelse ”

 • Solgt
  Solgt

  Alskovvej 21

  "Jeg har netop afsluttet både et køb og et salg, begge med Danbolig Viborg som mægler. Danbolig har været en god og seriøs samarbejdspartner, som jeg til hver en tid ville vælge igen. Nu har jeg oplevet samme mægler som både sælger og køber, og kan kun sige at det er ordentligt salgsarbejde, nede på jorden og uden for meget ejendomsmæglergas. Og omkring prissætning af min bolig, som skulle sælges hurtigt, har Danboligs vurdering ramt plet, og det hele endte med at lykkes. Danboligs samarbejde med Nordea sikrede desuden, at det også blev økonomisk muligt. Og så vil jeg rose deres emappe-system, som gør det nemt og overskueligt at tilgå de mange dokumenter i en bolighandel via pc og uden at skulle fælde en regnskov først. "

 • Solgt
  Solgt

  Johan H. Wessels Vej 9

  "Det har være en meget behagelig oplevelse at handle med Danbolig. Imødekommende, målrettet og serviceminded fremgangsmåde."

 • Solgt
  Solgt

  Plejlen 43

  At sælge vores hus var personligt. Et farvel til dejlige rammer, men da et nyt spændende eventyr bød sig, var et salg den rigtige beslutning. Vi vil derfor gerne takke Danbolig Bent Kohls - særligt Bo, Michael og Yvonne for deres hjælp, venlighed og professionalisme! Vi glædes i dag over et hurtigt salg og at huset er solgt til nogle søde købere. Rikke Reinholdt, sælger af Plejlen 43, Viborg

 • Solgt
  Solgt

  Volden 5A

  Super god kontakt til mægleren - ærlig og realistisk

Forretningsoplysninger

danbolig Bent Kohls
Nytorv 2
8800 Viborg
CVR: 34028419
Bent Kohls I/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.