Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Bent Kohls

Nytorv 2
8800 Viborg
70 25 02 22
viborg@danbolig.dk

Bent Kohls
Bent Kohls
Indehaver, Ejendomsmægler & valuar, MDE

Viborg er den by i landet, hvor der procentvis har været den største tilvækst i befolkningstallet i 10 års-perioden 2006-2016. Byens mange uddannelsesinstitutioner, Apples byggeri, udbygningen af såvel regionshospitalet som flyvestation Karup vil fortsat skabe vækst.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 7470-8832)
Kilde: Boligsiden
Villa: 62%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Bent Kohls
Kilde: danbolig.dk
74

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Bent Kohls

Velkommen hos danbolig Bent Kohls - din lokale ejendomsmægler i Viborg.

danbolig Bent Kohls står bag danbolig-butikkerne i Viborg og Holstebro. Populært siger vi, at vi er én virksomhed med 2 butikker og i alt 10 medarbejdere heraf 6 uddannede ejendomsmæglere. Hos danbolig Bent Kohls gør vi os umage for at kende vores lokalområde. Vi ønsker at have fingeren på pulsen omkring alt, hvad der rører sig i byen - også når det gælder boligmarkedet. Vi bor alle i vores lokalområde - ja, de fleste af os er enten født og opvokset her, eller også har vi en mangeårig tilknytning til området. Hos os får du derfor et indgående lokalkendskab, som for os er en af de vigtigste faktorer, når du handler ejendom. Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering, så vi kan give dig vores bedste bud på, hvordan du kommer videre med dit boligsalg.

Hos danbolig Bent Kohls opfatter vi os selv som rådgiver og samarbejdspartner. Vi planlægger derfor salget af din bolig sammen med dig. Ejendomsmægleren med den højeste pris eller det laveste salær er ikke altid det rigtige valg. Korrekt prissætning vil sammen med en velgennemtænkt markedsføringsstrategi være altafgørende. Desuden mener vi, at det visuelle udtryk er meget vigtigt. Derfor bruger vi både professionelle fotografer og professionelle tekstforfattere, så din ejendom tager sig bedst muligt ud både digitalt og i de trykte medier.

danbolig Bent Kohls er et team af kompetente og engagerede medarbejdere, der sammen sikrer en velgennemført bolighandel. I teamet har vi flere specialister, som begge butikker trækker på, når der er brug for det. Vores filosofi er, at vi alle skal gøre det, vi er bedst til. Dermed sikrer vi, at vi opnår det, der for vores kunder er det bedst mulige resultat af vores arbejde.

Vi lægger stor vægt på høj kvalitet og kundetilfredshed. Det betyder, at vi altid kvalitetssikrer vores arbejde en ekstra gang uanset om der er tale om en uforpligtende salgsvurdering eller en købsaftale. Det betyder også, at vi under hele salgsforløbet er i tæt dialog med vores kunder. Vores værdier er kompetence, dynamik, empati og troværdighed, og vi lægger stor vægt på grundighed og rettidighed. Vi melder altid tilbage, når der har været en fremvisning og vi afholder løbende statusmøder med vores sælgere, hvor vi gennemgår den aktuelle salgssituation for netop deres ejendom og drøfter fremtidige salgstiltag, for kun gennem en tæt dialog, sikrer vi vores kunder det bedste resultat.

God rådgivning behøver ikke at koste en formue. Hos danbolig Bent Kohls tilbyder vi "solgt eller gratis", og vi mener det. Den eneste udgift, du selv skal afholde er eventuelle udgifter til tilstandsrapport, el-installationsrapport og energimærke. Skulle vi mod forventning ikke sælge din ejendom indenfor den aftale periode, er du frit stillet, og der er ingen udgifter forbundet med det arbejde, vi har udført. Det tilbud får du sjældent hos vores konkurrenter.

Lige nu har vi 74 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 1
anden butik

Se vores butik

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Liseborg Mark 30

  Yderst tilfreds med hele forløbet. Det virker professionelt - og især gode løbende tilbagemeldinger.

 • Solgt
  Solgt

  Plejlen 43

  At sælge vores hus var personligt. Et farvel til dejlige rammer, men da et nyt spændende eventyr bød sig, var et salg den rigtige beslutning. Vi vil derfor gerne takke Danbolig Bent Kohls - særligt Bo, Michael og Yvonne for deres hjælp, venlighed og professionalisme! Vi glædes i dag over et hurtigt salg og at huset er solgt til nogle søde købere. Rikke Reinholdt, sælger af Plejlen 43, Viborg

 • Solgt
  Solgt

  Primulavej 31

  "Super dejligt forløb med danbolig Vi er/var førstegangskøbere og danbolig var så god til at råde og guide os i forløbet. Vi vil klart anbefale dem til andre i vores omgangskreds, som også søger bolig."

 • Solgt
  Solgt

  Granvej 17

  Har netop afleveret nøglerne til min udlejningsejendom, der blev solgt af Danbolig Viborg, på blot en måned - og jeg er mere end almindeligt tilfreds. De gode folk gjorde det ikke bare nemt fra først til sidst, de har desuden givet god rådgivning og lavet en aftale som både jeg og køber er godt tilpas med. Enkelt, professionelt og effektivt. Niels Sønderby Christensen, Viborg

 • Solgt
  Solgt

  Primulavej 31

  danbolig har med fælles hjælp formået at sælge vores hus på blot 30 dage! Efter besøg fra flere mæglere valgte vi danbolig ud fra deres tilbud, udbudsprisen ( som viste sig at være lige i øjet ) og den måde, vi blev mødt, og vi har absolut ikke fortrudt! Helt fra start har vi følt os fantastisk behandlet, tonen har været fri, og vi har fået de råd og den vejledning, vi har haft brug for. Vi er blevet hørt, når vi har været uenige med mægler, og vi har derefter i fællesskab fundet løsninger, der virkede for os alle. Vi er blevet hjulpet fra hele danbolig-teamet på en ærlig og professionel vis, hver gang vi har haft et spørgsmål eller en rettelse til noget. Vi har haft MANGE fremvisninger og på trods af det, har vi hver gang fået en god tilbagemelding fra den mægler, der var med køber i huset, ligesom der hver gang er blevet fulgt op på køber i den efterfølgende uge. Vi er super tilfredse med valget af danbolig, og vi kan kun anbefale alle til at tage kontakt til danbolig, hvis huset skal sælges - skulle vi igen få brug for en mægler, er danbolig i hvert fald den, vi ringer til! Endnu en gang tak for den fine indsats til hele danbolig-holdet

 • Solgt
  Solgt

  Liseborg Have 17

  Mange tak for den professionelle og effektive indsats, samt det gode samarbejde - jeg er MEGET imponeret!

Forretningsoplysninger

danbolig Bent Kohls
Nytorv 2
8800 Viborg
CVR: 34028419
Bent Kohls I/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring

Diverse pantebrevsopkøbere

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Diverse pantebrevsopkøbere

Tryg Forsikring

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.