0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Bent Kohls

Nytorv 2
8800 Viborg
70 25 02 22
viborg@danbolig.dk

Bent Kohls
Bent Kohls
Indehaver, Ejendomsmægler & valuar, MDE

Viborg er den by i landet, hvor der procentvis har været den største tilvækst i befolkningstallet i 10 års-perioden 2006-2016. Byens mange uddannelsesinstitutioner, Apples byggeri, udbygningen af såvel regionshospitalet som flyvestation Karup vil fortsat skabe vækst.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 7470-8832)
Kilde: Boligsiden
Villa: 72%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Bent Kohls
Kilde: danbolig.dk
76

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Bent Kohls

Velkommen hos danbolig Bent Kohls - din lokale ejendomsmægler i Viborg.

danbolig Bent Kohls står bag danbolig-butikkerne i Viborg og Holstebro. Populært siger vi, at vi er én virksomhed med 2 butikker og i alt 10 medarbejdere heraf 4 uddannede ejendomsmæglere. Hos danbolig Bent Kohls gør vi os umage for at kende vores lokalområde. Vi ønsker at have fingeren på pulsen omkring alt, hvad der rører sig i byen - også når det gælder boligmarkedet. Vi bor alle i vores lokalområde - ja, de fleste af os er enten født og opvokset her, eller også har vi en mangeårig tilknytning til området. Hos os får du derfor et indgående lokalkendskab, som for os er en af de vigtigste faktorer, når du handler ejendom. Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering, så vi kan give dig vores bedste bud på, hvordan du kommer videre med dit boligsalg.

Hos danbolig Bent Kohls opfatter vi os selv som rådgiver og samarbejdspartner. Vi planlægger derfor salget af din bolig sammen med dig. Ejendomsmægleren med den højeste pris eller det laveste salær er ikke altid det rigtige valg. Korrekt prissætning vil sammen med en velgennemtænkt markedsføringsstrategi være altafgørende. Desuden mener vi, at det visuelle udtryk er meget vigtigt. Derfor bruger vi både professionelle fotografer og professionelle tekstforfattere, så din ejendom tager sig bedst muligt ud både digitalt og i de trykte medier.

danbolig Bent Kohls er et team af kompetente og engagerede medarbejdere, der sammen sikrer en velgennemført bolighandel. I teamet har vi flere specialister, som begge butikker trækker på, når der er brug for det. Vores filosofi er, at vi alle skal gøre det, vi er bedst til. Dermed sikrer vi, at vi opnår det, der for vores kunder er det bedst mulige resultat af vores arbejde.

Vi lægger stor vægt på høj kvalitet og kundetilfredshed. Det betyder, at vi altid kvalitetssikrer vores arbejde en ekstra gang uanset om der er tale om en uforpligtende salgsvurdering eller en købsaftale. Det betyder også, at vi under hele salgsforløbet er i tæt dialog med vores kunder. Vores værdier er kompetence, dynamik, empati og troværdighed, og vi lægger stor vægt på grundighed og rettidighed. Vi melder altid tilbage, når der har været en fremvisning og vi afholder løbende statusmøder med vores sælgere, hvor vi gennemgår den aktuelle salgssituation for netop deres ejendom og drøfter fremtidige salgstiltag, for kun gennem en tæt dialog, sikrer vi vores kunder det bedste resultat.

God rådgivning behøver ikke at koste en formue. Hos danbolig Bent Kohls tilbyder vi "solgt eller gratis", og vi mener det. Den eneste udgift, du selv skal afholde er eventuelle udgifter til tilstandsrapport, el-installationsrapport og energimærke. Skulle vi mod forventning ikke sælge din ejendom indenfor den aftale periode, er du frit stillet, og der er ingen udgifter forbundet med det arbejde, vi har udført. Det tilbud får du sjældent hos vores konkurrenter.

Lige nu har vi 76 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 1
anden butik

Se vores butik

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt

  Nonbo Krat 46

  Det har været en positiv oplevelse at have danbolig til at sælge vores hus. Alle medarbejdere har mødt os med et smil og været en stor hjælp med ekstra info, hvis der var ting, der ikke var lige forståelige. danboligs elektroniske system har været let at betjene og en stor hjælp til at se udviklingen i forløbet dag for dag. Vi kan kun anbefale danbolig til andre, som sætter deres bolig til salg

 • Solgt

  Alskovvej 21

  "Jeg har netop afsluttet både et køb og et salg, begge med Danbolig Viborg som mægler. Danbolig har været en god og seriøs samarbejdspartner, som jeg til hver en tid ville vælge igen. Nu har jeg oplevet samme mægler som både sælger og køber, og kan kun sige at det er ordentligt salgsarbejde, nede på jorden og uden for meget ejendomsmæglergas. Og omkring prissætning af min bolig, som skulle sælges hurtigt, har Danboligs vurdering ramt plet, og det hele endte med at lykkes. Danboligs samarbejde med Nordea sikrede desuden, at det også blev økonomisk muligt. Og så vil jeg rose deres emappe-system, som gør det nemt og overskueligt at tilgå de mange dokumenter i en bolighandel via pc og uden at skulle fælde en regnskov først. "

 • Solgt

  Thorsvej 6

  Dejligt at være i trygge hænder gennem hele salgsforløbet, og altid hurtige tilbagemeldinger efter fremvisninger. Stor tak til alle medarbejdere hos Bent Kohls i Viborg for jeres venlige og professionelle indsats.

 • Solgt

  Norgesvej 18

  "Da vi skulle sælge hus for første gang, var det vigtigt for os, at vi fik en mægler, der kunne tage sig tid til at guide os igennem hele det omfattende forløb. Det fik vi ved danbolig Viborg. De var yderst grundige og professionelle hele vejen igennem, og vi følte os derfor trygge gennem hele processen. Mæglerne hos danbolig Viborg virkede oprigtigt begejstrede for vores hus og muligheden for at sælge det. Vi er overbeviste om, at der var afgørende for, at vi fik et hurtigt salg! Nu gik det jo så stærkt, at det er svært ikke at være begejstret. Tak for et godt god behandling."

 • Solgt

  Katrinevænget 36

  At i har været nemme at komme i kontakt med, samt venlige og imødekommende

 • Solgt

  Lupinmarken 112

  Vi har været rigtig godt tilfreds med danbolig, og synes vi har haft et godt "samarbejde". Og ikke mindst, så har vi følt os trygge og har haft god tillid til, at danbolig har gjort deres bedste på alle måder. :-)

Forretningsoplysninger

danbolig Bent Kohls
Nytorv 2
8800 Viborg
CVR: 34028419

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring

Diverse pantebrevsopkøbere

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Diverse pantebrevsopkøbere

Tryg Forsikring

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig