Solgt eller gratis

Nogle danbolig forretninger tilbyder 'Solgt eller gratis' i forbindelse med et boligsalg. Det betyder, at du kun skal betale for aftalte ydelser og services, når vi har solgt din bolig. Kontakt din lokale danbolig forretning for at høre om og hvordan de tilbyder et salg med 'Solgt eller gratis'.

Solgt eller gratis betyder, at du ikke skal betale for aftalte ydelser og services, hvis vi mod forventning ikke sælger din bolig inden for den aftalte periode. Hvilke ydelser og services, der er inkluderet i tilbuddet, skal aftales med den enkelte danbolig-forretning, men omfatter typisk en eller flere af følgende ydelser som salær, markedsføring eller anden salgsfremmende foranstaltninger eller dokumentationsomkostninger.

Omkostninger til tilstandsrapport, elinstallationsrapport og energimærke, skal altid betales af dig direkte til den bygningssagkyndig og er derfor altid undtaget fra Solgt eller gratis.

Vores tilbud om Solgt eller gratis gælder alene, når aftalen mellem dig og danbolig løber i hele aftaleperioden. Opsiges aftalen undervejs, bortfalder aftalen om Solgt eller gratis, og du skal betale vederlag m.v. som beskrevet i formidlingsaftalen under opsigelse.

Har du spørgsmål eller vil du vide mere?

Med mere end 140 butikker er der altid en lokal mægler, som står klar til at rådgive dig og svare på dine spørgsmål.

Kender du værdien af din egen bolig?

Inden du træffer den endelige beslutning om at sætte din bolig til salg, vil du måske gerne vide, hvad du kan få for din bolig. Med BoligSkøn får du et statistisk beregnet skøn af din boligs værdi på et øjeblik ved at svare på 5 spørgsmål om boligens stand. Vil du have en præcis salgsvurdering, kan du få en af os - gratis og uforpligtende.