0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Horsens

Løvenørnsgade 3, st.
8700 Horsens
75 62 88 99
horsens@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 7130-8783)
Kilde: Boligsiden
Villa: 63%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Horsens
Kilde: danbolig.dk
148

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Horsens

Hos danbolig Horsens er du i de tryggeste hænder, uanset hvilken boligtype du sælger eller køber. Vores stærke, energiske og lokalt funderede team har nemlig stor ekspertise indenfor såvel parcelhuse som lejligheder, byhuse, landejendomme og sommerhuse.

Vi befinder os i en af de smukkeste egne af Østjylland, og danbolig Horsens dækker geografisk hele arealet mellem de hyggelige sommerhusområder i Juelsminde, villakvarterne i Brædstrup og landejendommene omkring Østbirk. Alt derimellem kan vi naturligvis også stå for, så tøv ikke med at kontakte os, hvis vi skal hjælpe dine boligdrømme på vej - du kan få en uforpligtende salgsvurdering helt gratis.

Flest solgte villaer i Horsens Kommune
Vi er stolte af at være de største villamæglere i Horsens Kommune.*1 Det giver os et særligt overblik over markedet på netop dette område, og vi har udviklet et stort kartotek over potentielle købere. Sammen med vores brede erfaring og et omfattende lokalkendskab bidrager vores tætte kontakt med kunderne desuden til, at vi har nogle af områdets korteste liggetider.

Et stærkt team giver dig den rigtige pris
Vi er fem mæglere, en trainee og tre salgskoordinatorer i teamet, og vi bor alle sammen selv i lokalområdet. Vi har derfor en solid hjemmebanefordel, når det kommer til netværk og lokalkendskab.

I teamet arbejder vi tæt sammen om de aktuelle sager, så selvom du får én fast tilknyttet mægler, får du glæde af hele teamets samlede erfaring. Derfor kan du hos os være sikker på en præcis og realistisk prissætning fra begyndelsen.

Annoncering lokalt, regionalt og på nettet
danbolig åbnede sin afdeling i Horsens i 1999, og Michael Haargaard har haft butikken igennem de sidste 10 år. Heraf er de seneste blevet tilbragt i de indbydende lokaler på Løvenørnsgade 3 helt centralt i byen, hvor masser af mennesker hver dag lægger vejen forbi.

Din boligannonce når ligeledes horsensianerne via de lokale, gratis omdelte aviser, og da mange aarhusianere ligeledes har blikket rettet mod Horsensegnen under boligjagten, sørger vi desuden for at annoncere i trykte medier i Aarhusområdet.

Vi er også rigtig godt med, når det kommer til det online univers - for eksempel benytter vi os af det intelligente markedsføringssystem danbolig clevr, og så har vi et af Danmarks største antal af følgere på facebook inden for ejendomsmæglerbranchen.

Kontakt os allerede i dag, hvis du kunne tænke dig en yderligere uddybning af, hvad vi kan tilbyde hos danbolig Horsens. Vi glæder os til at høre fra dig.

*1 https://www.boligsiden.dk/vismaeglere/0d4e13be968b46c6a0ea1cd1925a4137?p=1&s=9&sd=true&d=6&i=30 d. 19.10.2017

Her er vi

 • Solgt

  Bakkevej 18

  Hele forløbet er gået problemfrit. Begge mæglere som har været inde over vores salg har været meget professionelle og vi har kun været glade for vores valg af danbolig Horsens

 • Solgt

  Sogneskellet 39

  "Meget tilfreds"

 • Solgt

  Havnealle 59, 2.

  At man overholde de aftaler man har med danbolig... Man er ikke frembrusende, som andre mægler kan være i forbindelse med salg og køb... Har købte i sin tid osse min nu solgte lejlighed gennem samme mælger, som solgte lejligheden... Er meget godt tilfreds med danbolig, som mælger..

 • Solgt

  Apollovej 121

  Utrolig søde og kompetente medarbejdere - altid hjælpsomme.

 • Solgt

  Nylandsalle 19

  Hvad har du været mest tilfreds med hos danbolig?: ALT!

 • Solgt

  Platanalle 13

  "God kommunikation og overblik over forløbet. Håndteringen af papirarbejdet i forbindelse med salget var jeg rigtig tilfreds med. Dejligt at alle mæglerne vidste noget om vores hus og at de havde set det før."

Forretningsoplysninger

danbolig Horsens
Løvenørnsgade 3, st.
8700 Horsens
CVR: 21835498

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

Tryg forsikring

Boligmarkedet Horsens og Østjylland, Horsens Folkeblad, Esoft

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Ingen

Tryg forsikring og Dansk boligforsikring

Boligmarkedet Horsens og Østjylland, Horsens Folkeblad

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.