Få Solgt eller Gratis

Se tilbud

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Horsens

Løvenørnsgade 3, st.
8700 Horsens
75 62 88 99
horsens@danbolig.dk

Michael Haargaard
Michael Haargaard
Ejendomsmægler, MDE

Med ærlighed kommer man længst. Den 5. april 2018 blev vi hyldet for ”usædvanlig ærlig snak” da vi vandt sprogprisen 2018 for bedste hjemmesidetekst. Journalist Kurt Strand overrakte prisen, og fortalte at dommerkomitéen blev ret begejstrede, da de mødte vores salgstekst.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 7130-8783)
Kilde: Boligsiden
Villa: 66%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Horsens
Kilde: danbolig.dk
98

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Horsens

Hos danbolig Horsens er du i de tryggeste hænder, uanset hvilken boligtype du sælger eller køber. Vores stærke, energiske og lokalt funderede team har nemlig stor ekspertise indenfor såvel parcelhuse som lejligheder, byhuse, landejendomme og sommerhuse.

Vi befinder os i en af de smukkeste egne af Østjylland, og danbolig Horsens dækker geografisk hele arealet mellem de hyggelige sommerhusområder i Juelsminde, villakvarterne i Brædstrup og landejendommene omkring Østbirk. Alt derimellem kan vi naturligvis også stå for, så tøv ikke med at kontakte os, hvis vi skal hjælpe dine boligdrømme på vej - du kan få en uforpligtende salgsvurdering helt gratis.

Flest solgte villaer i Horsens Kommune
Vi er stolte af at være de største villamæglere i Horsens Kommune.*1 Det giver os et særligt overblik over markedet på netop dette område, og vi har udviklet et stort kartotek over potentielle købere. Sammen med vores brede erfaring og et omfattende lokalkendskab bidrager vores tætte kontakt med kunderne desuden til, at vi har nogle af områdets korteste liggetider.

Et stærkt team giver dig den rigtige pris
Vi er fem mæglere, tre trainees og to salgskoordinatorer i teamet, og vi bor alle sammen selv i lokalområdet. Vi har derfor en solid hjemmebanefordel, når det kommer til netværk og lokalkendskab.

I teamet arbejder vi tæt sammen om de aktuelle sager, så selvom du får én fast tilknyttet mægler, får du glæde af hele teamets samlede erfaring. Derfor kan du hos os være sikker på en præcis og realistisk prissætning fra begyndelsen.

Annoncering lokalt, regionalt og på nettet
danbolig åbnede sin afdeling i Horsens i 1999, og Michael Haargaard har haft butikken igennem de sidste 10 år. Heraf er de seneste blevet tilbragt i de indbydende lokaler på Løvenørnsgade 3 helt centralt i byen, hvor masser af mennesker hver dag lægger vejen forbi.

Din boligannonce når ligeledes horsensianerne via de lokale, gratis omdelte aviser, og da mange aarhusianere ligeledes har blikket rettet mod Horsensegnen under boligjagten, sørger vi desuden for at annoncere i trykte medier i Aarhusområdet.

Vi er også rigtig godt med, når det kommer til det online univers - for eksempel benytter vi os af det intelligente markedsføringssystem danbolig clevr, og så har vi et af Danmarks største antal af følgere på facebook inden for ejendomsmæglerbranchen.

Kontakt os allerede i dag, hvis du kunne tænke dig en yderligere uddybning af, hvad vi kan tilbyde hos danbolig Horsens. Vi glæder os til at høre fra dig.

*1 https://www.boligsiden.dk/vismaeglere/4d87ded3d84148928b157740597da306?p=1&s=9&sd=true&d=6&i=30 d. 23.08.2018

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Svendsgade 28

  Sælger skriver: "Kompetente ejendomsmæglere"

 • Solgt
  Solgt

  Violvej 90A

  Køber udtaler: "Morten var yderst behagelig og villig til at hjælpe og vi fik svar på alt hvad vi ønskede. En meget behagelig og velforberedt mægler."

 • Solgt
  Solgt

  Dagnæsparken 27

  Køber siger: "Nikolaj gjorde et godt stykke arbejde ifm salg af huset. Han var god til at informere og gav hurtig respons. Det var rart at han var tilgængelig i hverdagen og weekender."

 • Solgt
  Solgt

  Sydvestvej 25

  Sælger udtaler: "Syntes de var super professionelle med alt omkring handlen."

 • Solgt
  Solgt

  Oventoften 6

  Sælger skriver: "En god oplevelse, fin information hele vejen igennem.. DanBolig er allerede anbefalet til kommende sælgere."

 • Solgt
  Solgt

  Byvangen 14

  Sælger udtaler: "Var yderst tilfreds med Morten, en dejlig ung mand, yderst hjælpsom og meget venlig. Kan på det varmeste anbefale Morten."

Forretningsoplysninger

danbolig Horsens
Løvenørnsgade 3, st.
8700 Horsens
CVR: 21835498
MICHAEL HAARGAARD A/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

Boligmarkedet Horsens og Østjylland, Horsens Folkeblad, Esoft

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Dansk boligforsikring, Frida forsikring

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få Solgt eller Gratis

Se tilbud

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.