Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Horsens

Løvenørnsgade 3, st.
8700 Horsens
75 62 88 99
horsens@danbolig.dk

Michael Haargaard
Michael Haargaard
Indehaver & Ejendomsmægler, MDE

Trods Covid-19 er Horsens stadig i rivende udvikling og boligmarkedet er langt fra gået i stå. Vi ser mange tilflyttere fra Århus og omegn og køberne står på spring, og det er for dig som sælger et fordelagtigt tidspunkt at sætte til salg på.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 7130-8783)
Kilde: Boligsiden
Villa: 59%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Horsens
Kilde: danbolig.dk
37

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Horsens

Hos danbolig Horsens er du i de tryggeste hænder, uanset hvilken boligtype du sælger eller køber. Vores stærke, energiske og lokale team har nemlig stor ekspertise indenfor såvel salg af parcelhuse som lejligheder, byhuse, landejendomme og sommerhuse.

Vi befinder os i en af de smukkeste egne af Østjylland, og danbolig Horsens dækker geografisk hele arealet mellem de hyggelige sommerhusområder i Juelsminde, villakvarterne i Brædstrup og landejendommene omkring Østbirk. Alt derimellem kan vi naturligvis også stå for, så tøv ikke med at kontakte os, hvis vi skal hjælpe dine boligdrømme på vej - du kan få en uforpligtende salgsvurdering helt gratis.

Vi er stolte af at være en af de største villamæglere i Horsens Kommune.*1 Det giver os et særligt overblik over markedet på netop dette område, og vi har udviklet et stort kartotek over potentielle købere. Sammen med vores brede erfaring og et omfattende lokalkendskab bidrager vores tætte kontakt med kunderne desuden til, at vi har nogle af områdets korteste liggetider og det laveste prisafslag. Derudover har vi også en markedsandel på 15%.*2

Et stærkt team giver dig den rigtige pris
Vi er fem ejendomsmæglere, én salgstrainee og tre sagskoordinatorer i teamet, og vi bor alle sammen selv i lokalområdet. Vi har derfor en solid hjemmebanefordel, når det kommer til netværk og lokalkendskab.

I teamet arbejder vi tæt sammen om de aktuelle sager, så selvom du får én fast tilknyttet ejendomsmægler, får du glæde af hele teamets samlede erfaring. Derfor kan du hos os være sikker på en præcis og realistisk prissætning fra begyndelsen.

Annoncering lokalt, regionalt og på nettet
danbolig åbnede sin afdeling i Horsens i 1999, og Michael Haargaard har haft butikken igennem de sidste 13 år. Dertil er Morten Jul Sigersted kommet til i løbet af foråret 2020. Heraf er de seneste blevet tilbragt i de indbydende lokaler på Løvenørnsgade 3 helt centralt i byen, hvor masser af mennesker hver dag lægger vejen forbi.

Din boligannonce når ligeledes horsensianerne via de lokale, gratis omdelte aviser, og da mange aarhusianere ligeledes har blikket rettet mod Horsensegnen under boligjagten, sørger vi desuden for at annoncere i trykte medier i Aarhusområdet.

Vi er også rigtig godt med, når det kommer til det online univers - for eksempel benytter vi os af et socialt digitalt markedsføringssystem, som sikrer sin bolig set af den pågældende målgruppe, og så har vi et af Danmarks største antal af følgere på Facebook inden for ejendomsmæglerbranchen.

Kontakt os allerede i dag, hvis du kunne tænke dig en yderligere uddybning af, hvad vi kan tilbyde hos danbolig Horsens. Vi glæder os til at høre fra dig.

*1 https://www.boligsiden.dk/ejendomsmaegler/postnummer/8700/villa?p=1&i=30&s=9&sd=true&d=6 den 02.09.2020
*2 https://www.boligsiden.dk/ejendomsmaegler/kommune/horsens/villa?p=1&i=30&s=9&sd=true&d=6 den 18.09.2020

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Hanstedvej 28

  Sælger siger: "Vi har været yderst tilfredse med det fantastiske samarbejde og service som i har ydet over for os. Godt gået til jer alle"

 • Solgt
  Solgt

  Rådmandsvej 12

  Sælger siger om salget: "Vi er meget glade for den professionelle rådgivning Danbolig Horsens har ydet i forbindelse med salg af vores ejendom. Især Morten Jul Sigersted skal have en stor tak og en stor ros."

 • Solgt
  Solgt

  Charlotteparken 11

  Sælger siger: "Virkelig tilfreds med kontakten til mægler. Hurtig tilbagemelding uanset hvad det handlede om vedr. handlen"

Forretningsoplysninger

danbolig Horsens
Løvenørnsgade 3, st.
8700 Horsens
CVR: 21835498
MICHAEL HAARGAARD A/S

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea

Boligmarkedet Horsens og Østjylland, Horsens Folkeblad, Esoft

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Dansk Boligforsikring, ETU Forsikring

NRGI

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.