Samarbejdet med danbolig

Her på siden kan du få et indblik i, hvordan et samarbejde med os vil forløbe.

Hvad kan du forvente?

Når du sætter til salg hos os, bliver du altid tilknyttet en personlig mægler, der har styr på alle detaljerne for dig. Vi sørger for løbende og tæt dialog under hele forløbet, men du er til enhver tid mere end velkommen til at give os et kald eller sende en mail, hvis du har spørgsmål til dit boligsalg – hele teamet står klar til at hjælpe dig.

Her på siden kan du læse alt om, hvad du kan forvente af samarbejdet med danbolig – og hvilke muligheder det giver dig og dit boligsalg.

Salgsprocessen trin for trin

Vi giver dig det fulde overblik – fra boligvurdering til købsaftale og overdragelse af din bolig.

Løbende statusmøder

Det er vigtigt for os, at du som sælger hele vejen igennem føler, du har indflydelse og kender status på dit boligsalg. Vi sørger derfor for at indkalde til statusmøder undervejs i salgsprocessen. Første gang du indkaldes sker efter ca. 5 uger, hvor vi taler om det hidtidige forløb, interessen for din bolig samt sikrer os, at vi er kommet godt i gang med samarbejdet og aktiviteterne i forbindelse med dit bogligsalg.

På de løbende statusmøder har vi i samarbejdet også mulighed for at tale om, hvis der er behov for, at vi laver justeringer til markedsføringsplanen eller prisstrategien. Møderne er altså en slags evaluering af forløbet indtil nu og afsluttes altid med en opsummering og snak om næste skridt i salgsprocessen, så vi sikrer, at vi er på rette spor.

Statusmøderne tager udgangspunkt i nedenstående punkter.

Agenda på statusmøde

Status på salget

Liggetid, bestilte salgsopstillinger, bud på boligen, opfølgning på mulige købere

Præsentation af bolig

Billeder og salgstekster til boligpræsentationen samt salgsopstilling

Markedsføring af din bolig

Digital annoncering med danbolig clevr, avisannoncering, butiksudstilling hos danbolig og Nordea m.m.

Fremvisning af din bolig

Planlægning af åbent hus-arrangementer og fremvisning af din bolig

Justering af strategi

Mere markedsføring, flere åbent hus-arrangementer eller regulering af pris

Indflydelse på salget

Tips og tricks til indretning, boligstil og den sidste finish

Min danbolig - følg med i dit boligsalg døgnet rundt

Når din bolig kommer til salg hos danbolig, får du automatisk adgang til Min danbolig, hvor du døgnet rundt kan følge med i salget af din bolig. Her kan du bl.a. se hvor mange besøgende, der har set din bolig på danbolig.dk samt tilgå alle relevante dokumenter. 

Interesseret?

Kontakt din lokale ejendomsmægler til en vurdering af din bolig og en snak om, hvordan et optimalt samarbejde ville se ud for dig.