Hussalg

Et hussalg er en stor begivenhed – og der er meget, du skal sætte dig ind i, når du vælger at sætte dit hus til salg. Vi i danbolig står klar til at guide dig trygt igennem hele processen og sikre dig det bedste salg af dit hus.

Salg af hus

Hos danbolig ved vi, at der er nok at holde styr på, når du skal sælge dit hus. Både før, under og efter salget er der en lang række ting, du som sælger skal være opmærksom på – men vi er med hele vejen fra de indledende samtaler til nøgleoverdragelsen og guider dig trygt igennem alle salgets faser.

Når du sætter dit hus til salg hos danbolig, bliver du altid tilknyttet en personlig ejendomsmægler, der vægter relationen og samarbejdet med dig højt – og som med kompetent og professionel rådgivning, der bygger på mange års erfaring, sikrer, at du kommer trygt og fornuftigt i mål med salget af dit hus.

Samtidig får du også adgang til nogle af branchens stærkeste markedsførings- og salgsværktøjer, og du har mulighed for hele tiden at følge med i, hvordan det går med dit salg via Min danbolig.

Gode råd ved hussalg

Langt hen ad vejen afhænger et hussalg selvfølgelig af husets prissætning, markedsføring og efterspørgslen på markedet – men hvis du ønsker at hjælpe dit salg godt på vej, så har vi samlet en række gode råd til, hvordan du gør din bolig salgsklar og attraktiv forud for en fremvisning eller et åbent hus-arrangement.

Det kan også være godt givet ud at kigge på, om der er forhold ved boligen, der kan virke afskrækkende på potentielle købere – som fx en tilstandsrapport fyldt med anmærkninger. Man kan som sælger derfor med fordel forsøge at få skåret så mange anmærkninger væk som muligt, inden man sætter sit hus til salg.

Hvad koster det at sælge sit hus?

Der er ikke en fast pris for, hvad det koster at sælge et hus, da salær til ejendomsmægleren afhænger af flere forskellige faktorer. Dette kan du læse mere om under salgsomkostninger.

Foruden salæret/vederlaget til ejendomsmægleren skal der ligeledes beregnes udgifter til bl.a., tilstandsrapport, elinstallationsrapport, ejerskifteforsikring m.m.

Interesseret i at sælge?

Er du interesseret i at sætte dit hus til salg – eller blot blive klogere på, hvad det er værd? Så bestil en gratis salgsvurdering af dit hus her og bliv kontaktet af din lokale danbolig ejendomsmægler.

Har du spørgsmål eller vil du vide mere?

Med mere end 140 butikker er der altid en lokal mægler, som står klar til at rådgive dig og svare på dine spørgsmål.

Kender du værdien af din egen bolig?

Inden du træffer den endelige beslutning om at sætte din bolig til salg, vil du måske gerne vide, hvad du kan få for din bolig. Med BoligSkøn får du et statistisk beregnet skøn af din boligs værdi på et øjeblik ved at svare på 5 spørgsmål om boligens stand. Vil du have en præcis salgsvurdering, kan du få en af os - gratis og uforpligtende.