0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Borup

Hovedgaden 17
4140 Borup
57 52 11 60
borup@danbolig.dk

Helle Lynge
Helle Lynge
Ejendomsmægler MDE

Drømmer du om at holde jul i din nye bolig ? - så er det nu vi skal have fundet din drømmebolig, med plads til juletræet... ;-)
Går du med overvejelser om at skifte bolig ?
Så tøv ikke med at ringe til os, og lad os tage en snak. Uanset om du vil købe eller sælge :-)

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4140-4632)
Kilde: Boligsiden
Villa: 72%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Borup
Kilde: danbolig.dk
32

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Borup

Vi har ikke bare boliger til salg – vi sælger dem også. Vi har ligget helt i top på Boligsiden.dk i over 15 år, så der er hold i det, når vi siger, at vi områdets bedste ejendomsmæglerfirma*. Vores ærlighed og reelle salgsvurderinger er blandt vores kerneværdier, og vi er ikke i tvivl om, at det sammen med vores fremragende lokalkendskab skaber grundlaget for vores succes.

Hos danbolig Borup er vi et godt lille lokalt team, der sætter en ære i at hjælpe mennesker videre i livet med boligsituationen. Så hvis du står foran en ny fase i tilværelsen, vil vi gerne give dig et uforpligtende tilbud.

Vi kender Borup og omegn ud og ind
Vi er gamle kendinge i Borup, hvor vi har en synlig og central beliggenhed på Hovedgaden. Både arbejdsliv og fritid tilbringer vi selv i dette dejlige lokalområde i den tidligere Skovbo Kommune, hvor blandt andet Borup, Ejby, Bjæverskov, Vemmedrup og Slimminge ligger. Netop derfor er vi super gode til at matche sælgere og købere, uanset om det drejer sig om salg af en villa, et rækkehus, en andelsbolig, en landejendom eller eventuelt en lejlighed eller et sommerhus.

En helt konkret plan – og de rette værktøjer
Når vi indleder processen med et boligsalg, sætter vi os sammen med dig og lægger en specifik plan, der skrives ned, så du kan se, hvad der skal ske og hvornår. Så er du aldrig i tvivl om, hvad næste skridt er. Vi sørger også for at arrangere første statusmøde, hvor vi kan afstemme forventninger og eventuelt rette planen til, hvis der er behov for det.

Vi benytter os selvfølgelig både af vores netværk og kundedatabase, hvor vi samarbejder tæt med 6 øvrige lokale danbolig-kontorer. Vores synlighed i bybilledet, hvor din boligannonce hænger i vinduet samt selvfølgelig annoncering både i trykte og elektroniske medier er alt sammen med til at sikre, at din bolig bliver vist der, hvor køberne er.

Et spørgsmål om tillid
Vi er ikke i tvivl om, at et boligsalg er en tillidssag, og derfor glæder det os også meget, når gamle kunder vender tilbage - måske med de voksne, husklare børn under armen - fordi deres oplevelse hos os var god. Faktisk vil vi i den forbindelse hellere overlade ordet til én af de mange tilfredse kunder, vi har haft, som på elegant vis opsummerer det, vi står for:

” Fra vi bad Helle om at "løse opgaven" og sælge vores hus, har vi oplevet en utrættelig indsats og et stort engagement i forhold til planlægning og afholdelse af åbne huse og fremvisninger og planer for annoncering og anden markedsføring. Der gik under tre måneder før vores ejendom var solgt, og vi kunne hilse på de nye ejere... Vi har undervejs følt os godt rådgivet og orienteret om forløbet - og mæglernes tilgængelighed, fleksibilitet og indsats generelt har været meget tilfredsstillende. Jeg kan vist ikke komme på noget der kunne være tacklet bedre eller anderledes... Hilsener fra sælger af Kløvestedvej 12.”

Så tøv ikke med at kontakte os hos danbolig Borup – hos os er du i de bedste hænder fra start til slut.

*www.boligsiden.dk/find mægler/4140/dato: 25.07.2017

Lige nu har vi 32 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 6
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt

  Stenbukvej 39

 • Solgt

  Hestehavevej 29

 • Solgt

  Læskovvej 62

 • Solgt

  Klempegårdsvej 98

 • Solgt

  Østergade 2

 • Solgt

  Kløvestedvej 12

  Fra vi bad Helle om at "løse opgaven" og sælge vores hus, har vi oplevet en utrættelig indsats - og et stort engagement i forhold til planlægning og afholdelse af åbne huse og fremvisninger og planer for annoncering og anden markedsføring. Der gik under 3 måneder før vores ejendom var solgt, og vi kunne hilse på de nye ejere... Vi har undervejs følt os godt rådgivet og orienteret om forløbet - og mæglerenes tilgængelighed, fleksibilitet og indsats generelt har været meget tilfredsstillende. Jeg kan vist ikke komme på noget der kunne være tacklet bedre eller anderledes... Hilsener fra sælger af Kløvestedvej 12.

Forretningsoplysninger

danbolig Borup
Hovedgaden 17
4140 Borup
CVR: 33295685

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit Danmark A/S

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring A/S / Dansk Boligforsikring A/S

Esoft Systems A/S, Boligsiden A/S

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg Forsikring A/S, Dansk Boligforsikring A/S, Wilis, GF Forsikring

Midtsjællands Avis/Heden, Lørdagsavisen Køge, Dagbladet/Sjællandske Medier, Køge Onsdag, Søndagsavisen, Roskilde avis, Faxe Bugten, Stevnsbladet, Børsen, Boligmarkedet

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig