Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Borup

Hovedgaden 17
4140 Borup
57 52 11 60
borup@danbolig.dk

Morten Ristock-Poulsen
Morten Ristock-Poulsen
Ejendomsmægler, MDE

I disse corona-tider skal vi alle være opmærksomme og passe på hinanden. Vi følger myndighedernes anvisninger på tæt hold hver dag. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med dine boligdrømme, men i stedet for at besøge os i butikken, så kontakt os gerne online eller pr. telefon.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4140-4632)
Kilde: Boligsiden
Rækkehus: 67%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Borup
Kilde: danbolig.dk
12

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Borup

Velkommen hos danbolig Borup

Vi har ikke bare boliger til salg – vi sælger dem også. Vores ærlighed og reelle salgsvurderinger er blandt vores kerneværdier, og vi er ikke i tvivl om, at det sammen med vores fremragende lokalkendskab skaber grundlaget for vores succes.

Hos danbolig Borup er vi et dygtigt team, der sætter en ære i at hjælpe mennesker videre i livet med boligsituationen. Så hvis du står foran en ny fase i tilværelsen, vil vi gerne give dig et uforpligtende tilbud.

danbolig Borup og danbolig Køge én samlet enhed
Vores vision for butikken, området og fremtiden – er i endnu højere grad at udnytte synergien i, at være en del af en stor organisation med 7 danbolig-forretninger under samme indehaver.
Sammen med vores butik i Køge, arbejder vi som én samlet enhed. Naturligvis stadig med 100% fokus på det lokale udgangspunkt. Vi tror på, at dette er vejen frem mod en øget succes og nogle endnu bedre salgspriser i området. Flere og flere købere fra Storkøbenhavn finder vej til vores dejlige område, men mange af disse søger indledningsvist mod Køge. Køge har oplevet kraftige prisstigninger over de seneste par år, og det betyder, at køberne kan motiveres til at søge ud fra Køge Centrum til bl.a.:

Borup, Ejby, Vemmedrup, Bjæverskov, Slimminge, Lille Skensved mfl.

Netop derfor er vi super gode til at matche sælgere og købere, uanset om det drejer sig om salg af en villa, et rækkehus, en andelsbolig en landejendom eller eventuelt en lejlighed eller et sommerhus.

En helt konkret plan – og de rette værktøjer
Når vi indleder processen med et boligsalg, sætter vi os sammen med dig og lægger en specifik plan, der skrives ned, så du kan se, hvad der skal ske og hvornår. Så er du aldrig i tvivl om, hvad næste skridt er. Vi sørger også for at arrangere første statusmøde, hvor vi kan afstemme forventninger og eventuelt rette planen til, hvis der er behov for det.

Vi benytter os selvfølgelig både af vores netværk og kundedatabase, hvor vi samarbejder tæt med fem øvrige lokale danbolig-kontorer. Vores synlighed i bybilledet, hvor din boligannonce hænger i vinduet samt selvfølgelig annoncering både i trykte og elektroniske medier er alt sammen med til at sikre, at din bolig bliver vist der, hvor køberne er.

Hos danbolig Borup får du et målrettet og utrætteligt salgsteam i ryggen
Vi arbejder målrettet mod at sikre de bedste salgspriser i området. Det gør vi gennem en dedikeret indsats funderet i et grundigt og seriøst stykke arbejde. Alt dette ligger os helt naturligt og vi brænder for "Gl. Skovbo" på fuldstændig samme måde som Jer.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Vemmedrupvej 171

 • Solgt
  Solgt

  Stenbukvej 39

 • Solgt
  Solgt

  Læskovvej 62

 • Solgt
  Solgt

  Hestehavevej 29

 • Solgt
  Solgt

  Vemmedrupvej 171

  Emil var virkelig flink og sød. Vi er førstegangskøbere, så vi havde mange spørgsmål, hvilke Emil altid besvarede. Emil var meget imødekommende og afsluttede altid samtalen med, at hvis vi havde spørgsmål så skulle vi bare ringe ham op. Og det gjorde vi. Emils personlighed og hans væremåde gjorde vores handel meget nemmere. / Køber af Vemmedrupvej 171

 • Solgt
  Solgt

  Vemmedrupvej 171

Forretningsoplysninger

danbolig Borup
Hovedgaden 17
4140 Borup
CVR: 33295685
Søren Jagd Lauritsen

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

eller til:

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus,
Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. nr. 72405600.

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit Danmark A/S

Nordea Bank Danmark A/S

Dansk Boligforsikring A/S

Esoft Systems A/S, Boligsiden A/S

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Dansk Boligforsikring A/S, Wilis, GF Forsikring

Midtsjællands Avis/Heden, Lørdagsavisen Køge, Dagbladet/Sjællandske Medier, Køge Onsdag, Søndagsavisen, Roskilde avis, Faxe Bugten, Stevnsbladet, Børsen, Boligmarkedet

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Få gratis vurdering

Måske din bolig også er steget i værdi?

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.