0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Borup

Hovedgaden 17
4140 Borup
57 52 11 60
borup@danbolig.dk

Helle Lynge
Helle Lynge
Ejendomsmægler MDE

”Det er dejligt for alle husejere, at boligskatterne i Køge kommune falder for de flestes vedkommende, efter indgåelse af boligforliget. Efter 2020 skal der betales mindre i samlede ejendomsskatter. Det har den fordel, at huspriserne formentlig fortsat kommer til at stige...

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4140-4632)
Kilde: Boligsiden
Villa: 70%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Borup
Kilde: danbolig.dk
16

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Borup

Vi har ikke bare boliger til salg – vi sælger dem også. Vi har ligget helt i top på Boligsiden.dk i over 15 år, så der er hold i det, når vi siger, at vi områdets bedste ejendomsmæglerfirma*. Vores ærlighed og reelle salgsvurderinger er blandt vores kerneværdier, og vi er ikke i tvivl om, at det sammen med vores fremragende lokalkendskab skaber grundlaget for vores succes.

Hos danbolig Borup er vi et godt lille lokalt team, der sætter en ære i at hjælpe mennesker videre i livet med boligsituationen. Så hvis du står foran en ny fase i tilværelsen, vil vi gerne give dig et uforpligtende tilbud.

Vi kender Borup og omegn ud og ind
Vi er gamle kendinge i Borup, hvor vi har en synlig og central beliggenhed på Hovedgaden. Både arbejdsliv og fritid tilbringer vi selv i dette dejlige lokalområde i den tidligere Skovbo Kommune, hvor blandt andet Borup, Ejby, Bjæverskov, Vemmedrup og Slimminge ligger. Netop derfor er vi super gode til at matche sælgere og købere, uanset om det drejer sig om salg af en villa, et rækkehus, en andelsbolig, en landejendom eller eventuelt en lejlighed eller et sommerhus.

En helt konkret plan – og de rette værktøjer
Når vi indleder processen med et boligsalg, sætter vi os sammen med dig og lægger en specifik plan, der skrives ned, så du kan se, hvad der skal ske og hvornår. Så er du aldrig i tvivl om, hvad næste skridt er. Vi sørger også for at arrangere første statusmøde, hvor vi kan afstemme forventninger og eventuelt rette planen til, hvis der er behov for det.

Vi benytter os selvfølgelig både af vores netværk og kundedatabase, hvor vi samarbejder tæt med fem øvrige lokale danbolig-kontorer. Vores synlighed i bybilledet, hvor din boligannonce hænger i vinduet samt selvfølgelig annoncering både i trykte og elektroniske medier er alt sammen med til at sikre, at din bolig bliver vist der, hvor køberne er.

Et spørgsmål om tillid
Vi er ikke i tvivl om, at et boligsalg er en tillidssag, og derfor glæder det os også meget, når gamle kunder vender tilbage - måske med de voksne, husklare børn under armen - fordi deres oplevelse hos os var god. Faktisk vil vi i den forbindelse hellere overlade ordet til én af de mange tilfredse kunder, vi har haft, som på elegant vis opsummerer det, vi står for:

” Fra vi bad Helle om at "løse opgaven" og sælge vores hus, har vi oplevet en utrættelig indsats og et stort engagement i forhold til planlægning og afholdelse af åbne huse og fremvisninger og planer for annoncering og anden markedsføring. Der gik under tre måneder før vores ejendom var solgt, og vi kunne hilse på de nye ejere... Vi har undervejs følt os godt rådgivet og orienteret om forløbet - og mæglernes tilgængelighed, fleksibilitet og indsats generelt har været meget tilfredsstillende. Jeg kan vist ikke komme på noget der kunne være tacklet bedre eller anderledes... Hilsener fra sælger af Kløvestedvej 12.”

Så tøv ikke med at kontakte os hos danbolig Borup – hos os er du i de bedste hænder fra start til slut.

*www.boligsiden.dk/find mægler/4140/dato: 25.07.2017

Lige nu har vi 16 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 5
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt

  Birkevej 16

  Som købere har vi været rigtig trygge. Vi har fået fremvist og grundigt gennemgået huset - og hver gang gået derfra med et godt overblik. Mæglerens lokalkendskab var også en fornøjelse - over al forventning. Vi fik lov til at bruge al den tid vi havde behov for - også på overtagelsesdagen der foregik på en yderst professionel måde. Vi har oplevet en meget professionel og venlig behandling. Hilsen køber af Birkevej 16

 • Solgt

  Dalstrøget 88

  Vi er ovenud tilfredse... Alt hvad der blev lovet fra start, blev indfriet til fulde. Ingen omsvøb eller "oppustede forestillinger". Vi har fået solgt vores dejlige hus, til den helt rigtige pris - og endda på under 2 uger!! Tak for indsatsen. Hilsen - sælger af Dalstrøget 88

 • Solgt

  Vinkelvej 12

  Jeg har hele vejen igennem haft en rigtig god mavefornemmelse. Der var intet der kunne være gjort bedre. Jeg var tryg ved at Line hjalp mig og gjorde det hele forståeligt. En mægler der snakkede åbent om tingene og kunne besvare alle mine spørgsmål. Super lækkert. Hilsen en glad køber af Vinkelvej 12 i Borup

 • Solgt

  Kirsebærhaven 11

  Alting er gået som smurt... Mit hus blev solgt på bare 19 dage fra det blev lagt på nettet og til køberens fortrydelsesret var overstået. Det synes jeg virkelig var meget flot. Helle Lynge og Line Rudbæk har virkelig gjort et godt og effektivt stykke arbejde, og selvom det hele gik stærk, fik jeg masser af information omkring forløbet og alle aftaler blev holdt. Jeg vil helt sikkert bruge danbolig i Borup igen :-) Mange hilsener fra sælger af Kirsebærhaven 11 i Bjæverskov.

 • Solgt

  Vemmedrupvej 215

  Super kompetencer i danbolig Borup. Et kompetent og frisk team, der har en yderst kompetent mægler i spidsen. Vi blev orienteret om alt hvad der skete, straks når det skete, gennem hele forløbet. Vi valgte Danbolig i Borup på grund af kemien. Stor ros herfra, og tak for samarbejdet. Hilsen - sælger af Vemmedrupvej 215

 • Solgt

  Krohaven 20

  Vi har følt os godt hjulpet og i sikre hænder i forbindelse med købet af andelsboligen. Efter mange, mange år i eget hus var det en helt ny verden der skulle læres at kende - og det har Helle gjort sit ypperste for. God information om købsprocessen og papirgangen. Hilsen en meget tilfreds køber af Krohaven 20.

Forretningsoplysninger

danbolig Borup
Hovedgaden 17
4140 Borup
CVR: 33295685

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit Danmark A/S

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring A/S / Dansk Boligforsikring A/S

Esoft Systems A/S, Boligsiden A/S

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg Forsikring A/S, Dansk Boligforsikring A/S, Wilis, GF Forsikring

Midtsjællands Avis/Heden, Lørdagsavisen Køge, Dagbladet/Sjællandske Medier, Køge Onsdag, Søndagsavisen, Roskilde avis, Faxe Bugten, Stevnsbladet, Børsen, Boligmarkedet

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Tilmeld dig Vurderingsweekend d. 23.-24. september, og find ud af, hvad din bolig er værd