0

0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Faxe

Torvegade 14 A
4640 Faxe
56 71 53 00
faxe@danbolig.dk

Mads Werner
Mads Werner
Ejendomsmægler MDE, KøberRådgiver

I Faxe og omegn er det livskvalitet, der er i højsædet. Vi kan mærke en stigende interesse her og vi er sikre på, at det til dels handler om områdets idyl og det, at man simpelthen får mere hus for pengene her samt plads i budgettet til bl.a. udlandsrejser eller bil nr. 2.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4640-4654)
Kilde: Boligsiden
Villa: 68%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Faxe
Kilde: danbolig.dk
32

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Faxe

Velkommen hos danbolig Faxe

Hvis du leder efter en lokalt funderet ejendomsmægler med et moderne tag på boligsalg, så er du kommet til den rette. Vi er et mæglerfirma, der gør tingene på vores egen måde, og blandt andet derfor er de sociale medier en aktiv del af vores markedsføring.

Dermed ikke sagt, at vi melder traditionelle metoder ude. Tværtimod finder vi ud af i fællesskab med dig, hvordan vi på bedste vis matcher din bolig med den rette køber, uanset om vi har at gøre med en klassisk villa, en landejendom, et sommerhus, en liebhavervilla eller måske en lystejendom. Din tryghed i hele processen er et af vores vigtige succesparametre. Det kan du høre meget mere om, hvis du bestiller et uforpligtende tilbud hos os.

Lokalkendskab til fingerspidserne
Lokalmiljøet er ikke blot et, vi kender – vi er også en aktiv del af det. Vi har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig. Det gælder både i Faxe, Faxe Ladeplads og Karise og den naturskønne omegn, der bidrager til at gøre området attraktivt.

Vi er et ungt team på fire medarbejdere, der ikke er bange for at tage fat. Vi har derudover mange års erfaring i branchen, og netop den kombination gør os særligt skarpe på vores felt.

Seks afdelinger i ryggen
Vi er én af seks danbolig-afdelinger, der samarbejder på tværs. Ud over os drejer det sig om afdelingerne Køge, Stevns, Haslev, Borup og Viby Sj. Det vil sige at du får alle fordelene ved at have hele seks afdelinger i ryggen, når der skal findes en køber til din bolig.

Ud over at booste boligerne via online markedsføring og opslag på blandt andet Facebook, Twitter og Instagram, så kan vi tilbyde endnu en unik mulighed via danbolig clevr. Det er et målrettet markedsføringsværktøj, der sørger for, at din boligannonce bliver vist lige præcis der, hvor det er relevant.

Grundig, professionel og smilende service
Grundighed er et vigtigt parameter for os, så vi sørger for, at der er styr på alt som korrekt BBR-registrering og tilstandsrapport, før boligen kommer på nettet. Så er vi nemlig klar til at sætte fart på handelen, når køberen er der. Vi ved, at det er en grundighed, som vores kunder sætter pris på, ligesom de roser os for at være professionelle, arbejdssomme og optimistiske.

Lige nu har vi 32 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 5
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt

  Pilevænget 10

  Kan varmt anbefale Mads - Han har styr på tingene og serviceminded, vi var i hvertfald super glade for samarbejdet med ham! Mange hilsner Louise, Tina & Pieter

 • Solgt

  Lyngvej 12

  Personalet er yderst kompetent og meget behagelige at samarbejde med. Hanne & Jens-Peder, køber af Lyngvej 12

 • Solgt

  Elmevej 3

  Fortræffelig mægler. Tak for god betjening og rådgivning. Super Mads og Majbrit!

 • Solgt

  St Lindevej 5

  Som køber af ejendom hos Danbolig i Faxe, var det Mads Werner som fik til opgave at fremvise ejendommen. Selv om Mads var nystartet hos danbolig i Faxe, sprang han ud i opgaven med krum hals, altid en kvik bemærkning og et smil, og altid til rådighed, tidlig og sent alle ugens 7 dage. Herfra kan vi varmt anbefale danbolig i Faxe og Mads Werner. Med venlig hilsen Rasmus og familie

 • Solgt

  Jenstrup Huse 28

  Det var det helt rigtige valg af mægler og en mægler som virkelig gør sit job perfekt! Charlotte & Torben - Sælger af Jenstrup Huse 28, Dalby

 • Solgt

  Jyderupvej 3

  Mads gjorde det, og det var ikke en tilfældighed. Mads solgte vores landejendom og vi har gennem hele forløbet følt, at vi var i gode hænder. Ud over hans imødekommehed, så tabte Mads ikke gejsten selvom aktiviteten omkring ejendommen i perioder var lav. Han fandt derimod på nye tiltag for at skabe synlighed og interesse for ejendommen. Han kontaktede os jævnligt lige for at komme med nye forslag. Det var virkelig rart, at man ikke følte sig glemt efter at tilsalg-skiltet var sat op og huset var lagt på nettet. Vi kan varmt anbefale Danbolig i Faxe til fremtidige hussælgere. Merete & Uffe

Forretningsoplysninger

danbolig Faxe
Torvegade 14 A
4640 Faxe
CVR: 33295685

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit Danmark A/S

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring A/S / Dansk Boligforsikring A/S

Esoft Systems A/S, Boligsiden

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg Forsikring, Dansk Boligforsikring A/S, Willis A/S, GF Forsikring A/S

Lørdagsavisen Køge, Faxe Bugten, Stevnsbladet, Dagbladet/Sjællandske Medier, Køge Onsdag, Søndagsavisen, Roskilde Avis, Børsen, Boligmarkedet

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig