0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Faxe

Torvegade 14 A
4640 Faxe
56 71 53 00
faxe@danbolig.dk

Mads Werner
Mads Werner
Ejendomsmægler MDE, KøberRådgiver

I Faxe og omegn er det livskvalitet, der er i højsædet. Vi kan mærke en stigende interesse her og vi er sikre på, at det til dels handler om områdets idyl og det, at man simpelthen får mere hus for pengene her samt plads i budgettet til bl.a. udlandsrejser eller bil nr. 2.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4640-4654)
Kilde: Boligsiden
Villa: 86%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Faxe
Kilde: danbolig.dk
32

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Faxe

Velkommen hos danbolig Faxe

Hvis du leder efter en lokalt funderet ejendomsmægler med et moderne tag på boligsalg, så er du kommet til den rette. Vi er et mæglerfirma, der gør tingene på vores egen måde, og blandt andet derfor er de sociale medier en aktiv del af vores markedsføring.

Dermed ikke sagt, at vi melder traditionelle metoder ude. Tværtimod finder vi ud af i fællesskab med dig, hvordan vi på bedste vis matcher din bolig med den rette køber, uanset om vi har at gøre med en klassisk villa, en landejendom, et sommerhus, en liebhavervilla eller måske en lystejendom. Din tryghed i hele processen er et af vores vigtige succesparametre. Det kan du høre meget mere om, hvis du bestiller et uforpligtende tilbud hos os.

Lokalkendskab til fingerspidserne
Lokalmiljøet er ikke blot et, vi kender – vi er også en aktiv del af det. Vi har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig. Det gælder både i Faxe, Faxe Ladeplads og Karise og den naturskønne omegn, der bidrager til at gøre området attraktivt.

Vi er et ungt team på fire medarbejdere, der ikke er bange for at tage fat. Vi har derudover mange års erfaring i branchen, og netop den kombination gør os særligt skarpe på vores felt.

Seks afdelinger i ryggen
Vi er én af seks danbolig-afdelinger, der samarbejder på tværs. Ud over os drejer det sig om afdelingerne Køge, Stevns, Haslev, Borup og Viby Sj. Det vil sige at du får alle fordelene ved at have hele seks afdelinger i ryggen, når der skal findes en køber til din bolig.

Ud over at booste boligerne via online markedsføring og opslag på blandt andet Facebook, Twitter og Instagram, så kan vi tilbyde endnu en unik mulighed via danbolig clevr. Det er et målrettet markedsføringsværktøj, der sørger for, at din boligannonce bliver vist lige præcis der, hvor det er relevant.

Grundig, professionel og smilende service
Grundighed er et vigtigt parameter for os, så vi sørger for, at der er styr på alt som korrekt BBR-registrering og tilstandsrapport, før boligen kommer på nettet. Så er vi nemlig klar til at sætte fart på handelen, når køberen er der. Vi ved, at det er en grundighed, som vores kunder sætter pris på, ligesom de roser os for at være professionelle, arbejdssomme og optimistiske.

Lige nu har vi 32 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 5
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt

  Sandagervej 5

  Vi kan stærkt anbefale Danbolig i Faxe. De har lige solgt vores ejendom på 8 dage. Alle 3 medarbejdere er fyldt med energi og smittende humør. De gav gode informationer, med hurtige og præcise tilbagemeldinger når der skete noget i sagen. Trods travlhed gav Mads sig god tid til at lytte til vores ønsker vedr. salget. Det har været et meget positivt samarbejde. Bente og Helge Sørensen

 • Solgt

  Ærtevænget 2

  Den nye ejendomsmægler Mads - gør det rigtig godt. Meget arbejdsom, højt kommunikationsniveau og en rigtig behagelig person. Med venlig hilsen Peder, sælger af Ærtevænget 2

 • Solgt

  Strandstien 4

  Sagsbehandlingen har fungeret fint og effektivt. Mads Werner er meget hurtig til at svare og har været meget serviceminded. Der var lidt knas undervejs og også under disse forhold har Mads handlet professionelt og vist ansvar - vi er tilfredse med Danbolig Faxe's håndtering af vores køb af fritidsbolig :-) Mvh Jesper Bilde

 • Solgt

  Solvænget 25

  Fantastiske mennesker med dejlig humor . Kan kun anbefale dem! Kh. Conny Andersen, Sælger af Solvænget 25

 • Solgt

  Hemmingsvej 71

  Jeg kan varmt anbefale Danbolig Faxe. Jeg har som køber fået hjælp til med tryghed at finde min drømmebolig. Mads Werner brænder for det han laver og gør en indsats ud over det sædvanlige for at følge op på handlen, pleje kunden bag og stå til rådighed ved selv de mindste spørgsmål om det er en lørdag aften eller en mandag morgen. Mads bestræber sig på at aflæse sin kundes ønsker så han kan finde det helt rigtige hjem. Jeg mødte Mads ved en fremvisning på et hus der slet ikke faldt i min smag, Mads fortalte mig om en bolig der kom på markedet senere og det faldt jeg for med det samme. Mads mødes altid med et stort smil, positivt sind og tålmodighed, jeg kunne ikke have forestillet mig et bedre team der skulle sælge mig mit hjem. Så hvis du leder efter engagerede medarbejdere der både vægter høj faglighed samt har hjertet på det rette sted så er det Danbolig Faxe. Line, Køber af Hemmingsvej 71

 • Solgt

  Rødvigvej 16

  I forbindelse med salget af mit hus valgte jeg Danbolig i Fakse. Og det er jeg glad for! Fra mit hus blev sat til salg og til det blev solgt i juni måned har jeg følt mig i de allerbedste hænder hos både ejendomsmægler Mads Werner og hos Annette og Maibritt. Udover at være kompetente og professionelle er de alle yderst rare og behagelige, og de har hele vejen igennem forløbet sørget for, at jeg har følt mig tryg og sikker undervejs i processen. Jeg kan kun give Danbolig i Fakse mine absolut bedste anbefalinger. Venlig hilsen Bodil Hedal

Forretningsoplysninger

danbolig Faxe
Torvegade 14 A
4640 Faxe
CVR: 33295685

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit Danmark A/S

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring A/S / Dansk Boligforsikring A/S

Esoft Systems A/S, Boligsiden

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg Forsikring, Dansk Boligforsikring A/S, Willis A/S, GF Forsikring A/S

Lørdagsavisen Køge, Faxe Bugten, Stevnsbladet, Dagbladet/Sjællandske Medier, Køge Onsdag, Søndagsavisen, Roskilde Avis, Børsen, Boligmarkedet

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig