0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Faxe

Torvegade 14 A
4640 Faxe
56 71 53 00
faxe@danbolig.dk

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4640-4654)
Kilde: Boligsiden
Villa: 71%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Faxe
Kilde: danbolig.dk
35

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Faxe

Velkommen hos danbolig Faxe

Hvis du leder efter en lokalt funderet ejendomsmægler med et moderne tag på boligsalg, så er du kommet til den rette. Vi er et mæglerfirma, der gør tingene på vores egen måde, og blandt andet derfor er de sociale medier er en aktiv del af vores markedsføring.

Dermed ikke sagt, at vi melder traditionelle metoder ude. Tværtimod finder vi ud af i fællesskab med dig, hvordan vi på bedste vis matcher din bolig med den rette køber, uanset om vi har at gøre med en klassisk villa, en landejendom, et sommerhus, en liebhavervilla eller måske en lystejendom. Din tryghed i hele processen er et af vores vigtige succesparametre. Det kan du høre meget mere om, hvis du bestiller et uforpligtende tilbud hos os.

Lokalkendskab til fingerspidserne
Lokalmiljøet er ikke blot et, vi kender – vi er også en aktiv del af det. Vi har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig. Det gælder både i Faxe, Faxe Ladeplads og Karise og den naturskønne omegn, der bidrager til at gøre området attraktivt.

Vi er et ungt team på fire medarbejdere, der ikke er bange for at tage fat. Vi har derudover mange års erfaring i branchen, og netop den kombination gør os særligt skarpe på vores felt.

Seks afdelinger i ryggen
Vi er én af seks danbolig-afdelinger, der samarbejder på tværs. Ud over os drejer det sig om afdelingerne Køge, Stevns, Haslev, Borup og Viby Sj. Det vil sige at du får alle fordelene ved at have hele seks afdelinger i ryggen, når der skal findes en køber til din bolig.

Ud over at booste boligerne via online markedsføring og opslag på blandt andet Facebook, Twitter og Instagram, så kan vi tilbyde endnu en unik mulighed via danbolig clevr. Det er et målrettet markedsføringsværktøj, der søger for, at din boligannonce bliver vist lige præcis der, hvor det er relevant.

Grundig, professionel og smilende service
Grundighed er et vigtigt parameter for os, så vi sørger for, at der er styr på alt som korrekt BBR-registrering og tilstandsrapport, før boligen kommer på nettet. Så er vi nemlig klar til at sætte fart på handelen, når køberen er der. Vi ved, at det er en grundighed, som vores kunder sætter pris på, ligesom de roser os for at være professionelle, arbejdssomme og optimistiske.

Lige nu har vi 35 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 5
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Søren Lauritsen
  Indehaver

  Søren Lauritsen

  Ejendomsmægler MDE, Indehaver

  56 71 53 00

 • Mads Werner
  Daglig leder

  Mads Werner

  Ejendomsmægler MDE, KøberRådgiver

  30 71 20 01

 • Maibritt Rossil

  Maibritt Rossil

  Sagskoordinator

  56 71 53 00

 • Rikke Rydeng

  Rikke Rydeng

  Salgstrainee / Pt. på barsel

  56 71 53 00

 • Maria Davidsen

  Maria Davidsen

  Ejendomsmægler MDE

  20 43 73 53

 • Solgt

  Strandfogedvej 1

  Vi har fundet vores livs drømmehus via danbolig Faxe - intet mindre. Og vi skylder den dygtige mægler og hans kollegaer varm tak. Fra den første fremvisning af boligen til handlen faldt på plads har danbolig i Faxe ydet udsøgt service. Vi har fået hurtige og omhyggelige svar på vores spørgsmål og har kun mødt professionalisme koblet med stor imødekommenhed. Vi handler gerne bolig via danbolig Faxe en anden gang – men det bliver ikke foreløbig, for vi er så glade for vores nye hus, at vi slet ikke kan forestille os at flytte igen. Marie Preisler & Lars Bjørn Helgestad

 • Solgt

  Elmevej 3

  Fortræffelig mægler. Tak for god betjening og rådgivning. Super Mads og Majbrit!

 • Solgt

  Roholtevej 11

  I forbindelse med salget af vores ejendom har vi kun rosende ord at sige om danBolig Faxe. Vi er virkelig overraskede over hvor god en kommunikation, hjælp og forståelse de har udvist i vores proces. Mads, Rikke og Maibritt er et godt Team som kan overtage for hinanden, og allerede ved alt når man ringer. Dette beviser i vores øjne at man gider sit arbejde og brænder for det. De skal også roses for valget af deres samarbejdspartnere. De har også været yders professionelle og hjælpsomme. Selv da vi købte hus som stod tilsalg hos anden mægler, trådte de til med vejledning og rådgivning. danBolig Faxe har vores dybeste respekt og vi vil til hver en tid anbefale dem til andre :-) Zenia & Svend

 • Solgt

  Liden Kirstens Vej 8

  Rigtig god info hele vejen igennem af altid smilende Mads samt af samtlige medarbejdere i Faxe afd. Hanne & Peter Schjoldager - Sælger af Liden Kirstens Vej 8

 • Solgt

  Alfavej 1

  Perfekt behandling af alle hos Danbolig i Faxe. Birgitte & Thorkild, køber af Alfavej 1

 • Solgt

  Hemmingsvej 71

  Jeg kan varmt anbefale Danbolig Faxe. Jeg har som køber fået hjælp til med tryghed at finde min drømmebolig. Mads Werner brænder for det han laver og gør en indsats ud over det sædvanlige for at følge op på handlen, pleje kunden bag og stå til rådighed ved selv de mindste spørgsmål om det er en lørdag aften eller en mandag morgen. Mads bestræber sig på at aflæse sin kundes ønsker så han kan finde det helt rigtige hjem. Jeg mødte Mads ved en fremvisning på et hus der slet ikke faldt i min smag, Mads fortalte mig om en bolig der kom på markedet senere og det faldt jeg for med det samme. Mads mødes altid med et stort smil, positivt sind og tålmodighed, jeg kunne ikke have forestillet mig et bedre team der skulle sælge mig mit hjem. Så hvis du leder efter engagerede medarbejdere der både vægter høj faglighed samt har hjertet på det rette sted så er det Danbolig Faxe. Line, Køber af Hemmingsvej 71

Forretningsoplysninger

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit Danmark A/S

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring A/S / Dansk Boligforsikring A/S

Esoft Systems A/S, Boligsiden

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg Forsikring, Dansk Boligforsikring A/S, Willis A/S, GF Forsikring A/S

Lørdagsavisen Køge, Faxe Bugten, Stevnsbladet, Dagbladet/Sjællandske Medier, Køge Onsdag, Søndagsavisen, Roskilde Avis, Børsen, Boligmarkedet

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig