Vurdering

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Faxe

Torvegade 14 A
4640 Faxe
56 71 53 00
faxe@danbolig.dk

Mads Werner
Mads Werner
Ejendomsmægler MDE, KøberRådgiver

Vi vil gerne give dit boligsalg den bedste start! Lige nu får du en clevr-kampagnepakke for 0 kr., hvis du sætter din bolig til salg hos os inden 15. maj. Læs mere og download kampagnetilbuddet her: danbolig.dk/clevr

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4640-4654)
Kilde: Boligsiden
Villa: 65%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Faxe
Kilde: danbolig.dk
48

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Faxe

Velkommen hos danbolig Faxe

Hvis du leder efter en lokalt funderet ejendomsmægler med et moderne tag på boligsalg, så er du kommet til den rette. Vi er et mæglerfirma, der gør tingene på vores egen måde, og blandt andet derfor er de sociale medier en aktiv del af vores markedsføring.

Dermed ikke sagt, at vi melder traditionelle metoder ude. Tværtimod finder vi ud af i fællesskab med dig, hvordan vi på bedste vis matcher din bolig med den rette køber, uanset om vi har at gøre med en klassisk villa, en landejendom, et sommerhus, en liebhavervilla eller måske en lystejendom. Din tryghed i hele processen er et af vores vigtige succesparametre. Det kan du høre meget mere om, hvis du bestiller et uforpligtende tilbud hos os.

Lokalkendskab til fingerspidserne
Lokalmiljøet er ikke blot et, vi kender – vi er også en aktiv del af det. Vi har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig. Det gælder både i Faxe, Faxe Ladeplads og Karise og den naturskønne omegn, der bidrager til at gøre området attraktivt.

Vi er et ungt team på tre medarbejdere, der ikke er bange for at tage fat. Vi har derudover mange års erfaring i branchen, og netop den kombination gør os særligt skarpe på vores felt.

Syv afdelinger i ryggen
Vi er én af syv danbolig-afdelinger, der samarbejder på tværs. Ud over os drejer det sig om afdelingerne Køge, Stevns, Præstø, Haslev, Borup og Viby Sj. Det vil sige at du får alle fordelene ved at have hele syv afdelinger i ryggen, når der skal findes en køber til din bolig.

Ud over at booste boligerne via online markedsføring og opslag på blandt andet Facebook, Twitter og Instagram, så kan vi tilbyde endnu en unik mulighed via danbolig clevr. Det er et målrettet markedsføringsværktøj, der sørger for, at din boligannonce bliver vist lige præcis der, hvor det er relevant.

Grundig, professionel og smilende service
Grundighed er et vigtigt parameter for os, så vi sørger for, at der er styr på alt som korrekt BBR-registrering og tilstandsrapport, før boligen kommer på nettet. Så er vi nemlig klar til at sætte fart på handelen, når køberen er der. Vi ved, at det er en grundighed, som vores kunder sætter pris på, ligesom de roser os for at være professionelle, arbejdssomme og optimistiske.

Lige nu har vi 48 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 6
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Elmevej 3

  Fortræffelig mægler. Tak for god betjening og rådgivning. Super Mads og Majbrit!

 • Solgt
  Solgt

  Solvænget 7

  Alt har bare kørt som det skulle. Meget tilfreds! Mvh. Michael, køber af Solvænget 7

 • Solgt
  Solgt

  Roholtevej 11

  I forbindelse med salget af vores ejendom har vi kun rosende ord at sige om danBolig Faxe. Vi er virkelig overraskede over hvor god en kommunikation, hjælp og forståelse de har udvist i vores proces. Mads, Rikke og Maibritt er et godt Team som kan overtage for hinanden, og allerede ved alt når man ringer. Dette beviser i vores øjne at man gider sit arbejde og brænder for det. De skal også roses for valget af deres samarbejdspartnere. De har også været yders professionelle og hjælpsomme. Selv da vi købte hus som stod tilsalg hos anden mægler, trådte de til med vejledning og rådgivning. danBolig Faxe har vores dybeste respekt og vi vil til hver en tid anbefale dem til andre :-) Zenia & Svend

 • Solgt
  Solgt

  Hemmingsvej 31

  Alt forløb rigtig godt og hele sagsbehandlingen var helt i top! Mvh. Vagn & Henning Pedersen - Sælger af Hemmingsvej 31, Karise

 • Solgt
  Solgt

  Favrbyvej 27

  Vi er meget tilfredse med valget af ejendomsmæglerfirmaet Danbolig. God info hele vejen igennem af samtlige medarbejdere afdelingen i Faxe. Mvh. Bente og Bent Friis

 • Solgt
  Solgt

  Guldagervej 11

  En fornøjelse at arbejde med danbolig Faxe. Meget professionelle med meget korte svartider. Desuden - og ikke mindst - venlig og tiltalende service. Mvh. Finn - Køber af Guldagervej 11

Forretningsoplysninger

danbolig Faxe
Torvegade 14 A
4640 Faxe
CVR: 33295685
Søren Jagd Lauritsen

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit Danmark A/S

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring A/S / Dansk Boligforsikring A/S

Esoft Systems A/S, Boligsiden

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg Forsikring, Dansk Boligforsikring A/S, Willis A/S, GF Forsikring A/S

Lørdagsavisen Køge, Faxe Bugten, Stevnsbladet, Dagbladet/Sjællandske Medier, Køge Onsdag, Søndagsavisen, Roskilde Avis, Børsen, Boligmarkedet

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig