Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Faxe

Torvegade 14 A
4640 Faxe
56 71 53 00
faxe@danbolig.dk

Mads Werner
Mads Werner
Ejendomsmægler MDE, KøberRådgiver

I disse corona-tider skal vi alle være opmærksomme og passe på hinanden. Vi følger myndighedernes anvisninger på tæt hold hver dag. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med dine boligdrømme, men i stedet for at besøge os i butikken, så kontakt os gerne online eller pr. telefon.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4640-4654)
Kilde: Boligsiden
Villa: 75%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Faxe
Kilde: danbolig.dk
32

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Faxe

Velkommen hos danbolig Faxe

Hvis du leder efter en lokalt funderet ejendomsmægler med et moderne tag på boligsalg, så er du kommet til den rette. Vi er et mæglerfirma, der gør tingene på vores egen måde, og blandt andet derfor er de sociale medier en aktiv del af vores markedsføring.

Dermed ikke sagt, at vi melder traditionelle metoder ude. Tværtimod finder vi ud af i fællesskab med dig, hvordan vi på bedste vis matcher din bolig med den rette køber, uanset om vi har at gøre med en klassisk villa, en landejendom, et sommerhus, en liebhavervilla eller måske en lystejendom. Din tryghed i hele processen er et af vores vigtige succesparametre. Det kan du høre meget mere om, hvis du bestiller et uforpligtende tilbud hos os.

Lokalkendskab til fingerspidserne
Lokalmiljøet er ikke blot et, vi kender – vi er også en aktiv del af det. Vi har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig. Det gælder både i Faxe, Faxe Ladeplads og Karise og den naturskønne omegn, der bidrager til at gøre området attraktivt.

Vi er et ungt team på tre medarbejdere, der ikke er bange for at tage fat. Vi har derudover mange års erfaring i branchen, og netop den kombination gør os særligt skarpe på vores felt.

Syv afdelinger i ryggen
Vi er én af syv danbolig-afdelinger, der samarbejder på tværs. Ud over os drejer det sig om afdelingerne Køge, Stevns, Præstø, Haslev, Borup og Viby Sj. Det vil sige at du får alle fordelene ved at have hele syv afdelinger i ryggen, når der skal findes en køber til din bolig.

Ud over at booste boligerne via online markedsføring og opslag på blandt andet Facebook, Twitter og Instagram, så kan vi tilbyde endnu en unik mulighed via danbolig clevr. Det er et målrettet markedsføringsværktøj, der sørger for, at din boligannonce bliver vist lige præcis der, hvor det er relevant.

Grundig, professionel og smilende service
Grundighed er et vigtigt parameter for os, så vi sørger for, at der er styr på alt som korrekt BBR-registrering og tilstandsrapport, før boligen kommer på nettet. Så er vi nemlig klar til at sætte fart på handelen, når køberen er der. Vi ved, at det er en grundighed, som vores kunder sætter pris på, ligesom de roser os for at være professionelle, arbejdssomme og optimistiske.

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Granvænget 14

  Jeg har været ualmindelig god tilfreds med måden I har håndteret salget af Granvænget på. I har en meget anerkendende og positiv tilgang og det har været rart at modtage. Mange tak for samarbejdet! Mvh. Tina - Sælger af Granvænget 14, 4640 Faxe

 • Solgt
  Solgt

  Favrbyvej 37

  I er de bedste!!! Den bedste service og de bedste mennesker der hjælper en hele døgnet rundt!!! Tak I er guld værd!!! Kia & Tobias - Sælger af Favrbyvej 37, Faxe Ladeplads

 • Solgt
  Solgt

  Guldagervej 107

  Vil helt sikkert bruge mægler igen hvis det bliver aktuelt, meget seriøs, og god til at informere løbende, nem at få kontakt med ved spørgsmål, ringer altid tilbage! Sælger - Jesper Jørgensen Vil helt sikkert bruge denne mægler igen hvis det bliver aktuelt, meget seriøs, og god til at informere løbende, nem at få kontakt med ved spørgsmål, ringer altid tilbage! Køber - Henrik Reetz

 • Solgt
  Solgt

  Hemmingsvej 71

  Jeg kan varmt anbefale Danbolig Faxe. Jeg har som køber fået hjælp til med tryghed at finde min drømmebolig. Mads Werner brænder for det han laver og gør en indsats ud over det sædvanlige for at følge op på handlen, pleje kunden bag og stå til rådighed ved selv de mindste spørgsmål om det er en lørdag aften eller en mandag morgen. Mads bestræber sig på at aflæse sin kundes ønsker så han kan finde det helt rigtige hjem. Jeg mødte Mads ved en fremvisning på et hus der slet ikke faldt i min smag, Mads fortalte mig om en bolig der kom på markedet senere og det faldt jeg for med det samme. Mads mødes altid med et stort smil, positivt sind og tålmodighed, jeg kunne ikke have forestillet mig et bedre team der skulle sælge mig mit hjem. Så hvis du leder efter engagerede medarbejdere der både vægter høj faglighed samt har hjertet på det rette sted så er det Danbolig Faxe. Line, Køber af Hemmingsvej 71

 • Solgt
  Solgt

  Guldagervej 35

  Vi har skulle sælge to huse ... og havde en anden mægler til det andet hus. Jeg vil sige jeg er mere end tilfreds med Danbolig Faxe! God kommunikation og tilbagemelding fra dem. Var der fejl eller mangler blev de rettet hurtigt og der var ALTID tilbagemelding på det var blevet fixet. Jeg kan kun anbefale Danbolig Faxe til andre! Jimmy - Sælger af Guldagervej 35, Faxe

 • Solgt
  Solgt

  Guldagervej 59

  Vi har været meget tilfredse, søde piger på kontoret og professionel mægler! Britta & Keld

Forretningsoplysninger

danbolig Faxe
Torvegade 14 A
4640 Faxe
CVR: 33295685
Søren Jagd Lauritsen

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit Danmark A/S

Nordea Bank Danmark A/S

FRIDA Forsikring, ETU Forsikring & Dansk Boligforsikring/Willis

Esoft Systems A/S, Boligsiden

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

FRIDA Forsikring, ETU Forsikring & Dansk Boligforsikring/Willis

Lørdagsavisen Køge, Faxe Bugten, Stevnsbladet, Dagbladet/Sjællandske Medier, Køge Onsdag, Søndagsavisen, Roskilde Avis, Børsen, Boligmarkedet

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Sæt til salg nu

Få vurdering af lokal mægler

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.