0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Faxe

Torvegade 14 A
4640 Faxe
56 71 53 00
faxe@danbolig.dk

Mads Werner
Mads Werner
Ejendomsmægler MDE, KøberRådgiver

Foråret er snart over os og vi oplever fortsat stødt stigende interesse for vores fantastiske område! Vi er allerede startet rigtig godt ud med salget i 2018, så går I med tanker om at skifte Jeres bolig ud med en ny, så står vi hos danbolig Faxe naturligvis klar.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4640-4654)
Kilde: Boligsiden
Villa: 72%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Faxe
Kilde: danbolig.dk
67

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Faxe

Velkommen hos danbolig Faxe

Hvis du leder efter en lokalt funderet ejendomsmægler med et moderne tag på boligsalg, så er du kommet til den rette. Vi er et mæglerfirma, der gør tingene på vores egen måde, og blandt andet derfor er de sociale medier en aktiv del af vores markedsføring.

Dermed ikke sagt, at vi melder traditionelle metoder ude. Tværtimod finder vi ud af i fællesskab med dig, hvordan vi på bedste vis matcher din bolig med den rette køber, uanset om vi har at gøre med en klassisk villa, en landejendom, et sommerhus, en liebhavervilla eller måske en lystejendom. Din tryghed i hele processen er et af vores vigtige succesparametre. Det kan du høre meget mere om, hvis du bestiller et uforpligtende tilbud hos os.

Lokalkendskab til fingerspidserne
Lokalmiljøet er ikke blot et, vi kender – vi er også en aktiv del af det. Vi har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig. Det gælder både i Faxe, Faxe Ladeplads og Karise og den naturskønne omegn, der bidrager til at gøre området attraktivt.

Vi er et ungt team på tre medarbejdere, der ikke er bange for at tage fat. Vi har derudover mange års erfaring i branchen, og netop den kombination gør os særligt skarpe på vores felt.

Syv afdelinger i ryggen
Vi er én af syv danbolig-afdelinger, der samarbejder på tværs. Ud over os drejer det sig om afdelingerne Køge, Stevns, Præstø, Haslev, Borup og Viby Sj. Det vil sige at du får alle fordelene ved at have hele syv afdelinger i ryggen, når der skal findes en køber til din bolig.

Ud over at booste boligerne via online markedsføring og opslag på blandt andet Facebook, Twitter og Instagram, så kan vi tilbyde endnu en unik mulighed via danbolig clevr. Det er et målrettet markedsføringsværktøj, der sørger for, at din boligannonce bliver vist lige præcis der, hvor det er relevant.

Grundig, professionel og smilende service
Grundighed er et vigtigt parameter for os, så vi sørger for, at der er styr på alt som korrekt BBR-registrering og tilstandsrapport, før boligen kommer på nettet. Så er vi nemlig klar til at sætte fart på handelen, når køberen er der. Vi ved, at det er en grundighed, som vores kunder sætter pris på, ligesom de roser os for at være professionelle, arbejdssomme og optimistiske.

Lige nu har vi 67 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 6
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt

  Skovbærvej 18

  Vi besluttede, at flytte ud på landet i et moderne hus. I lokal avisen fandt vi en annonce fra danbolig Faxe, som indeholdt vores drømmehus. Vi var nede og se prøvehuset og mødte danboligs sælger, som gjorde et godt indtryk ved fremvisning af huset. Herefter aftalte vi tid omkring salg af vores hus og rækkehus. Ejendomsmægleren lovede hurtig salg og inden for meget kort tid blev vores ejendomme Solgt med en uges mellemrum. Vi er blevet hjulpet gennem hele sagsgangen – det er første gang vi Skal have bygget et hus fra grunden. Mødet med bygherre forløb på en behagelig og troværdig vis. Vi har været trygge under hele forløbet omkring danboligs salg af huse og køb af dobbelthuset. Sussie & Torben von Qualen

 • Solgt

  Ærtevænget 6

  Vi har været meget tilfredse med Danbolig i Faxe. Mads og Maibritt er 2 utrolig søde mennesker, som er nemme at tale med. Vi vil savne vores snak med dem. Hanne & Jens-Peder, sælger af Ærtevænget 6, Karise

 • Solgt

  Guldagervej 59

  Vi har været meget tilfredse, søde piger på kontoret og professionel mægler! Britta & Keld

 • Solgt

  Jenstrup Huse 28

  Det var det helt rigtige valg af mægler og en mægler som virkelig gør sit job perfekt! Charlotte & Torben - Sælger af Jenstrup Huse 28, Dalby

 • Solgt

  Rønnedevej 28

  Et super forløb, i trygge hænder! Stor tak til Mads og Maibritt for deres engagement og store indsats omkring salg af vores hus! Anja & Dennis - Sælger af Rønnedevej 28

 • Solgt

  Lyngvej 12

  Personalet er yderst kompetent og meget behagelige at samarbejde med. Hanne & Jens-Peder, køber af Lyngvej 12

Forretningsoplysninger

danbolig Faxe
Torvegade 14 A
4640 Faxe
CVR: 33295685

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit Danmark A/S

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring A/S / Dansk Boligforsikring A/S

Esoft Systems A/S, Boligsiden

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg Forsikring, Dansk Boligforsikring A/S, Willis A/S, GF Forsikring A/S

Lørdagsavisen Køge, Faxe Bugten, Stevnsbladet, Dagbladet/Sjællandske Medier, Køge Onsdag, Søndagsavisen, Roskilde Avis, Børsen, Boligmarkedet

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.