0

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Viby Sj.

Kastanievej 1
4130 Viby Sjælland
46 19 39 00
viby-sj@danbolig.dk

Tina Halskov
Tina Halskov
Ejendomsmægler MDE

I 2016 blev Daastrup Skole udnævnt til Danmarks Bedste Folkeskole, og vi kan mærke en stigende efterspørgsel fra børnefamilier herefter. Det er vigtigt for os at følge med så vi altid kan give potentielle købere et godt billede af, hvad det er for et område, de flytter til.

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4130-4130)
Kilde: Boligsiden
Villa: 77%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Viby Sj.
Kilde: danbolig.dk
17

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Viby Sj.

Velkommen hos danbolig Viby Sj.

Hvis du søger en lokalkendt mægler, der bestræber sig på gennem hele processen at gøre dit boligsalg til en positiv oplevelse, så er du kommet til de rigtige. Vi er et engageret team, der kan skrive under på, at vi kender vores område, for vi bor her nemlig selv.

Vi er den mægler i området med de korteste liggetider ifølge boligsiden.dk*, hvilket er endnu en rigtig god grund til at vælge os til at stå for dit hussalg. I Viby Sjælland, Gadstrup og Osted er vi skarpe på villaer og ejerlejligheder, mens den smukke natur, der omgiver byerne også byder på mange hobbylandbrug, som vi selvfølgelig også er skarpe til at prissætte. Vi udarbejder med glæde et uforpligtende tilbud til dig uanset hvilken boligtype, du har.

Vi følger altid op
Vores hemmelighed når vi skal garantere et succesfuldt salg, handler om opfølgning. Når vi har fremvist din bolig for en potentiel køber, sørger vi altid for at kontakte vedkommende for derefter at kontakte dig, så du er med i hele processen.

Planen for boligsalget er indledningsvis lagt i samarbejde med dig, så du altid ved, hvor langt vi er i processen, og hvilke tiltag vi benytter os af for at promovere din bolig. Vi benytter os blandt andet af Facebook, og vi har også glæden af målrettet markedsføring via danbolig clevr, der sørger for, at din bolig præsenteres der, hvor køberne er online.

Vi er også med til nøgleoverdragelsen, så du ikke føler, at du bliver ladt i stikken, når købsaftalen er underskrevet. Din tryghed – også i slutfasen – er vigtig for os.

”God, personlig og venlig service”
Vi har glæden af et stort køberkartotek, som vi deler med fem andre lokale danbolig-afdelinger. Dermed får du fordelen af at have hele seks mæglerforretninger til at arbejde for et succesfuldt salg, mens du stadig blot betaler for én.

Hos os får du ’god, personlig og venlig service’, som en af vores kunder har skrevet om os i en brugerundersøgelse. Hvis du vil vide, hvad vi gør for også fremadrettet at leve op til de rosende ord, så er det bare med at kontakte os – vi kan med garanti også sælge din bolig.


*www.boligsiden.dk/find mægler/4130/dato: 09.01.2018.

Lige nu har vi 17 boliger til salg

Se alle boliger

Vi har 6
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt

  Emilsgave 126

  Supergodt forløb – professionel håndtering fra dag 1. I er utroligt søde, forstående overfor den person der ønsker at sælge. Ingen unødig ventetid, der bliver taget action på tingene med det samme. Vejledning og rådgivning uden omsvøb. God information – hvad er der sket, hvad sker der nu, hvad skal der ske. I er alle behagelige, reelle og troværdige.

 • Solgt

  Åbakkevej 7

  Top professionelt salgsforløb; med kyndig vejledning og rigtig god feed back efter fremvisninger hele vejen igennem. Vi er glade for, at det lykkedes at få solgt så hurtigt. Vi var lidt skeptiske da vi satte vores hus til salg. Dels fordi at ejendommen har adresse udenfor byen og fordi vi gik efterår- og vintersæsonen i møde. Det hele har kørt på skinner; med overvældende mange fremvisninger og godt samarbejde med danbolig Viby Sj. Derfor vil vi klart anbefale alle at bruge danbolig Viby Sj., når der skal købes eller sælges bolig.

 • Solgt

  Vibevej 26

  Vi har brugt Danbolig i Viby Sj. til salg af vores bolig i Viby og har været meget tilfredse. Vi har fået hurtige svar og opfølgninger. Tina, Tanja og Christian har været meget imødekommende. Overleveringen af vores hus til køber var meget professionel og grundig. Vi kan varmt anbefale danbolig Viby Sj.

 • Solgt

  Tornbjergvej 23

  Jeg har været meget tilfreds med salgsforløbet hos danbolig i Viby. Der er styr og tjek på tingene og et højt informationsniveau. Medarbejderne er venlige og imødekommende, og alle er informeret om ens sag. Det har været et særdeles tilfredsstillende forløb - lige fra det første mæglerbesøg til afslutning af salget.

 • Solgt

  Agerfløjen 20

  Jeg er meget tilfreds med mit salgsforløb, især i de perioder hvor det har været svært. Jeg troede at mit hussalg det ville gå rigtig hurtigt, især fordi naboens ejendom blev solgt på 19 dage, men mægleren har været god til at forventningsafstemme. Jeg har følt mig i trygge hænder og danbolig Viby Sj. er gode til at give tilbagemeldinger efter fremvisninger. Fremvisninger og åbent hus arrangementer bliver altid blevet varslet i god tid, så det går op med planlægningen. Mine forventninger til resten af det afsluttende forløb er store, set ud fra samarbejdet indtil videre. I forbindelse med underskrift af købsaftalen oplevede jeg god rådgivning og vejledning. Jeg har indtil videre følt mig i meget trygge hænder.

 • Solgt

  Åbakkevej 7

  Top professionelt salgsforløb; med kyndig vejledning og rigtig god feedback efter fremvisninger hele vejen igennem. Glade for det er lykkedes så hurtigt at få solgt på 4 1/2 måned. Vi var lidt skeptiske, da vi satte vores hus til salg, som har adresse udenfor byen, ville det nu blive solgt i efterår/vintersæsonen. Det hele har kørt på skinner; med overvældende mange fremvisninger og godt samarbejde med danbolig Viby Sj. Derfor vil vi klart anbefale, at bruge danbolig Viby Sj. hvis du skal købe eller sælge.

Forretningsoplysninger

danbolig Viby Sj.
Kastanievej 1
4130 Viby Sjælland
CVR: 33295685

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit Danmark A/S

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring A/S, Dansk Boligforsikring A/S

Lørdagsavisen, Esoft Systems A/S, Boligsiden

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg Forsikring A/S / Dansk Boligforsikring A/S, Willis A/S, GF Forsikring A/S

Lørdagsavisen Køge, Faxe Bugten, Stevnsbladet, Dagbladet / Sjællanske Medier, Køge Onsdag, Søndagsavisen, Roskilde Avis, Børsen, Boligmarkedet.

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.
Hvad er din bolig værd? Bestil en gratis salgsvurdering hos danbolig