Lad os sætte pris på din nysgerrighed

Book en gratis vurdering nu

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Viby Sj.

Kastanievej 1
4130 Viby Sjælland
46 19 39 00
viby-sj@danbolig.dk

Morten Ristock-Poulsen
Morten Ristock-Poulsen
Ejendomsmægler MDE & Valuar

I disse corona-tider skal vi alle være opmærksomme og passe på hinanden. Vi følger myndighedernes anvisninger på tæt hold hver dag. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med dine boligdrømme, men i stedet for at besøge os i butikken, så kontakt os gerne online eller pr. telefon.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4130-4130)
Kilde: Boligsiden
Villa: 100%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Viby Sj.
Kilde: danbolig.dk
5

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Viby Sj.

Velkommen hos danbolig Viby Sj.

Hvis du søger en lokalkendt mægler, der bestræber sig på gennem hele processen at gøre dit boligsalg til en positiv oplevelse, så er du kommet til de rigtige. Vi er et engageret team, der kan skrive under på, at vi kender vores område, for vi bor her nemlig selv.

Vi er den mægler i byen med de korteste liggetider ifølge boligsiden.dk*, hvilket er endnu en rigtig god grund til at vælge os til at stå for dit hussalg. I Viby Sjælland, Gadstrup og Osted er vi skarpe på villaer og ejerlejligheder, mens den smukke natur, der omgiver byerne også byder på mange hobbylandbrug, som vi selvfølgelig også er skarpe til at prissætte. Vi udarbejder med glæde et uforpligtende tilbud til dig uanset hvilken boligtype, du har.

Vi følger altid op
Vores hemmelighed når vi skal garantere et succesfuldt salg, handler om opfølgning. Når vi har fremvist din bolig for en potentiel køber, sørger vi altid for at kontakte vedkommende for derefter at kontakte dig, så du er med i hele processen.

Planen for boligsalget er indledningsvis lagt i samarbejde med dig, så du altid ved, hvor langt vi er i processen, og hvilke tiltag vi benytter os af for at promovere din bolig. Vi benytter os blandt andet af Facebook, og vi har også glæden af målrettet markedsføring via danbolig clevr, der sørger for, at din bolig præsenteres der, hvor køberne er online.

Vi er også med til nøgleoverdragelsen, så du ikke føler, at du bliver ladt i stikken, når købsaftalen er underskrevet. Din tryghed – også i slutfasen – er vigtig for os.

”God, personlig og venlig service”
Vi har glæden af et stort køberkartotek, som vi deler med 6 andre lokale danbolig-afdelinger. Dermed får du fordelen af at have hele 7 mæglerforretninger til at arbejde for et succesfuldt salg, mens du stadig blot betaler for én.

Hos os får du ’god, personlig og venlig service’, som en af vores kunder har skrevet om os i en brugerundersøgelse. Hvis du vil vide, hvad vi gør for også fremadrettet at leve op til de rosende ord, så er det bare med at kontakte os – vi kan med garanti også sælge din bolig.


*www.boligsiden.dk/find mægler/4130/dato: 16.10.2020

Lige nu har vi 5 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 6
andre butikker

Se vores butikker

Nysgerrig på, hvad din bolig er værd?
– lad os sætte pris på

Få vores gratis vurdering

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Agerfløjen 31

  Mit valg af ejendomsmægler blev hurtigt, nemt og ligetil, og faldt uden tvivl i mit sind på Danbolig Viby Sjælland, dels fordi det er en lokal mægler der kender området godt og i særdeleshed fordi jeg, allerede ved første møde hjemme hos mig, fik stor tillid til Tina. De samtaler og den rådgivning og gennemgang af papirmaterialet der har været i forløbet, har givet mig en rigtig god forståelse for og tryghed omkring salget af mit hus. Undervejs i forløbet har jeg været rigtig glad for de orienteringer og tilbagemeldinger jeg har fået fra Christian på mail og sms når der har været fremvisninger. Dialogen har helt igennem været god, positiv og respektfuld, og jeg har følt at mit hussalg blev varetaget godt og kompetent. Jeg vil gerne give alle der står overfor et boligsalg mine allervarmeste anbefalinger til Danbolig Viby Sjælland.

 • Solgt
  Solgt

  Åbakkevej 7

  Top professionelt salgsforløb; med kyndig vejledning og rigtig god feed back efter fremvisninger hele vejen igennem. Vi er glade for, at det lykkedes at få solgt så hurtigt. Vi var lidt skeptiske da vi satte vores hus til salg. Dels fordi at ejendommen har adresse udenfor byen og fordi vi gik efterår- og vintersæsonen i møde. Det hele har kørt på skinner; med overvældende mange fremvisninger og godt samarbejde med danbolig Viby Sj. Derfor vil vi klart anbefale alle at bruge danbolig Viby Sj., når der skal købes eller sælges bolig.

 • Solgt
  Solgt

  Emilsgave 126

  Supergodt forløb – professionel håndtering fra dag 1. danbolig Viby Sj. er utrolig søde og forstående overfor den person der ønsker at sælge. Der er ingen unødig ventetid og der bliver taget action på tingene med det samme. Der er tale om vejledning og rådgivning uden omsvøb. God information og altid er det klart hvad er der sket, hvad sker der nu, hvad skal der ske. Alle medarbejderne er utrolig behagelige, reelle og troværdige.

 • Solgt
  Solgt

  Tornbjergvej 23

  Jeg har været meget tilfreds med salgsforløbet hos danbolig i Viby Sj.. Der er styr og tjek på tingene og et højt informationsniveau. Medarbejderne er venlige og imødekommende, og alle er informeret om ens sag. Det har været et særdeles tilfredsstillende forløb - lige fra det første mæglerbesøg til afslutning af salget.

 • Solgt
  Solgt

  Tornbjergvej 23

  Jeg har været meget tilfreds med salgsforløbet hos danbolig i Viby. Der er styr og tjek på tingene og et højt informationsniveau. Medarbejderne er venlige og imødekommende, og alle er informeret om ens sag. Det har været et særdeles tilfredsstillende forløb - lige fra det første mæglerbesøg til afslutning af salget.

 • Solgt
  Solgt

  Agerfløjen 20

  Jeg er meget tilfreds med mit salgsforløb, især i de perioder hvor det har været svært. Jeg troede at mit hussalg det ville gå rigtig hurtigt, især fordi naboens ejendom blev solgt på 19 dage, men mægleren har været god til at forventningsafstemme. Jeg har følt mig i trygge hænder og danbolig Viby Sj. er gode til at give tilbagemeldinger efter fremvisninger. Fremvisninger og åbent hus arrangementer bliver altid blevet varslet i god tid, så det går op med planlægningen. Mine forventninger til resten af det afsluttende forløb er store, set ud fra samarbejdet indtil videre. I forbindelse med underskrift af købsaftalen oplevede jeg god rådgivning og vejledning. Jeg har indtil videre følt mig i meget trygge hænder.

Forretningsoplysninger

danbolig Viby Sj.
Kastanievej 1
4130 Viby Sjælland
CVR: 33295685
Søren Jagd Lauritsen

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø, tlf. nr. 33 36 95 95. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit Danmark A/S

Nordea Bank Danmark A/S

Dansk Boligforsikring A/S, FRIDA

Lørdagsavisen, Esoft Systems A/S, Boligsiden

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg Forsikring A/S / Dansk Boligforsikring A/S, Willis A/S, GF Forsikring A/S

Lørdagsavisen Køge, Faxe Bugten, Stevnsbladet, Dagbladet / Sjællanske Medier, Køge Onsdag, Søndagsavisen, Roskilde Avis, Børsen, Boligmarkedet.

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Lad os sætte pris på din nysgerrighed

Book en gratis vurdering nu

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.