Ejendomsmægler Haslev - Få gratis salgsvurdering hos danbolig

Tjek din boligs værdi på et øjeblik

Prøv BoligSkøn

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Haslev

Jernbanegade 20
4690 Haslev
56 31 48 44
haslev@danbolig.dk

Brian Eisø
Brian Eisø
Salg & Vurdering

Vi oplever fortsat stor tilflytning i vores kommune! Opmærksomheden fra især hovedstadsområdet er på kort transport med den nye Ringstedbane og fortsat lavere priser end i Hovedstaden, Køge og Roskilde-området. Hos os er der derfor kun optimise for den kommende tid.

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 4683-4690)
Kilde: Boligsiden
Villa: 78%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Haslev
Kilde: danbolig.dk
64

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Haslev

Velkommen hos danbolig Haslev

Når du lader os stå for salget af din bolig, får du ikke bare én men hele syv lokalt funderede danbolig-afdelinger til din rådighed. Dermed er både ekspertisen, lokalkendskabet og køberkartoteket syvdoblet, mens du stadig blot skal forholde dig til én ejendomsmægler.

Hos danbolig Haslev lægger vi vægt på ærlighed, så du får en realistisk vurdering af din bolig. Samtidig er det vigtigt for os, at boligsalget foregår i tæt dialog med dig.

Vi er skarpe på at sælge alt lige fra villaer, rækkehuse og landvillaer til landejendomme i Haslev, Dalby, Rønnede og opland. Hvordan vi kan hjælpe dig til et succesfuldt salg, kan du høre meget mere om, hvis du kontakter os for en uforpligtende salgsvurdering.

Mange veje til et godt salg
Med os får du en ejendomsmægler, der er til stede både i området og online. Du får en god eksponering på vores hjemmeside med professionelle billeder og en velskrevet salgstekst som blikfang, ligesom din bolig også bliver flot præsenteret i vores vindue. Vi har et strøgkontor, så mange mennesker kommer forbi boligpræsentationerne hver dag, og takket være den centrale placering er der også mange, der lige kommer ind forbi til en snak i butikken, så vores lokale netværk er med andre ord stærkt.

Derudover tilbyder vi også online markedsføring med blandt andet danbolig clevr. Det er kort fortalt et markedsføringsværktøj, der viser din boligannonce for interesserede købere der, hvor de færdes på nettet. Ud over de målrettede kampagner og eksponering af din bolig, har vi et stort køberkartotek til vores rådighed.

Et boligsalg er en tillidssag
Vi vil gerne være de bedste til det, vi gør, og derfor er brugertilfredsheden meget vigtig for os. Vi er grundige og fleksible, og vi gør alt, vi kan for at leve op til den tillid, du viser os ved at lade os håndtere dit boligsalg. Vi har en høj kundetilfredshed, og det er vi selvfølgelig stolte af. Men vi hviler ikke tilbage på laurbærrene. Tværtimod arbejder vi altid på at kunne blive endnu bedre til det, vi gør godt: At sælge boliger i ”byen i det grønne.”

*www.boligsiden.dk/find mægler/4690/dato: 09.01.2018.

Lige nu har vi 64 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

Vi har 6
andre butikker

Se vores butikker

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Teestrupvej 33

  "Jeg har været meget tilfreds med forløbet , har ikke en finger at sætte på mægler , meget professionelt håndteret og alligevel på et plan hvor alle mand kan følge med." - Sælger af Teestrupvej 33

 • Solgt
  Solgt

  Kløvervænget 25

  Gennem hele salgsforløbet har jeg haft en tæt dialog mægleren og jeg har fået en god og ærlig rådgivning i forbindelse med både fremvisninger og det endelige salg. Jeg har værdsat de hurtige og ærlige tilbagemeldinger efter hver fremvisning. Jeg har været helt igennem tilfreds med danbolig Haslev.

 • Solgt
  Solgt

  Timianvej 8

  Marias fantastiske personlighed. Hun formåder at skabe tillid, gøre en svær situation så nem at være i som mulig og gjorde det trygt for os som er første gangs sælgere.

 • Solgt
  Solgt

  Troelstrupvej 7A

  I forbindelse med vores salg, valgte vi at sælge vores bolig gennem danbolig i Haslev, først og fremmest fordi vi havde en god kemi med mægleren, og så vidste vi, at de havde haft succes med at sælge vores hus år tilbage. Efter blot 185 liggedage lykkes det at finde de rigtige købere, og vi er super tilfredse med salget, som må siges at være en win-win aftale for alle parter. Vi er imponeret over, hvor forholdsvis hurtigt huset blev solgt, og hvor dygtige, søde og yderst kompetente vores mæglere og hele holdet ved danbolig Haslev var i hele salgsprocessen. Anbefales til hver en tid. Hilsen nogle meget tilfredse sælgere.

 • Solgt
  Solgt

  Rørdalen 8

  Vi har været meget tilfredse med vores mægler Brian. Han har været god til at informere os hver gang der har været fremvisning. Ligeledes har han gjort en stor indsats for at holde fast i prisen, det er vi meget taknemmelige over. Alt i alt har vi fået en rigtig god behandling.

 • Solgt
  Solgt

  Engdalen 8

  Det var en rigtig god oplevelse og handlen gik hurtigt igennem med hjælp fra mægler. Alle arbejdede godt og hurtigt sammen, så det hele kunne falde på plads hurtigt som vi havde brug for. Stor ros herfra!! - køber af Engdalen 8

Forretningsoplysninger

danbolig Haslev
Jernbanegade 20
4690 Haslev
CVR: 33295685
DB v/ Søren Lauritsen

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit Danmark A/S

Nordea Bank Danmark A/S

Tryg Forsikring / Dansk Boligforsikring / Frida forsikring

Esoft, Boligsiden, Haslevposten

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Tryg Forsikring / Dansk Boligforsikring /Frida Forsikring

Haslevposten

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Tjek din boligs værdi på et øjeblik

Prøv BoligSkøn

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.