Tjek din boligs værdi på et øjeblik

Prøv BoligSkøn

0

0 projektsalg

Find købere

Tjek salgsprisen

danbolig Lemvig Jesper Andersen

Vestergade 31
7620 Lemvig
97 82 29 00
lemvig@danbolig.dk

Jesper Andersen
Jesper Andersen
Indehaver - Ejendomsmægler & valuar, MDE

Lemvig har med sine mange spændende miljøer meget at byde på, hvad enten man er til det pulserende byliv i villa eller til den hyggelige sommerhusstemning ved Limfjorden og Vesterhavet. Må vi vise vores skønne kommune frem for dig?

Aktuelle boligfakta

Mest udbudte boligtype i området Den boligtype med flest boliger til salg i området (postnr: 7620-7680)
Kilde: Boligsiden
Villa: 43%
Boliger til salg i butikken Antal boliger til salg hos danbolig Lemvig Jesper Andersen
Kilde: danbolig.dk
145

Bestil en salgsvurdering

Indtast adressen på boligen der skal vurderes
Indtast dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig.

Velkommen hos danbolig Lemvig Jesper Andersen

Husk - langt væk, er tættere på end man tror.
Må vi være din personlige ejendomsmægler?

I Lemvig Kommune har du mulighed for at købe en større - bedre beliggende el. mere attraktiv bolig end i vore nabokommuner.
Dit rådighedsbeløb efter bo-udgiften er større, hvilket f.eks. giver plads til at købe bil nr. 2. Eller måske ønsker I mere kvalitetstid med børnene, og kan dermed arbejde deltid.

Som din ejendomsmægler arbejder vi målrettet på netop DIT boligsalg.
Vi kommer for eksempel gerne med anvisninger på, hvordan du som sælger, kan foretage nogle mindre forandringer på din bolig, der kan gøre den mere interessant for køberne og dermed mere salgbar.
Vi er dynamiske i vores måde at gå til arbejdet på; vi er hurtige til at følge med trenderne i markedet, og vi forsøger at tænke alternativt med hensyn til markedsføring – til gavn for sælger, og med synlighed for køberne.

Vores butik har en optimal beliggenhed tæt på Lemvig Havn og gågaden, hvor der dagligt passerer mange mennesker forbi - også en masse turister og andre besøgende, der måske kan blive fristet af en fritidsbolig - el. en helårsbolig til fritidsformål, hvilket er muligt, da der ikke er bopælspligt i kommunen.
Lemvig Kommune byder på mange fritidsaktiviteter, idet vi har Klosterheden, Vesterhavet, Limfjorden og desuden et rigtig godt cykel-terræn - også med mulighed for at cykle ved kysten.

Har vi ikke lige boligen du søger, tilbyder vi at skrive dig op i vort købekartotek, ligesom vi også kan tilbyde køberrådgivning ved køb af bolig hos anden mægler.
Hos danbolig Lemvig sælger vi alle former for ejendomme – dels villaer, nedlagte landbrug, ejerlejligheder og fritidshuse, både ved havet og til fjorden v/det dejlige Gjellerodde.

Din bolig markedsføres på flere af Danmarks mest besøgte hjemmesider www.danbolig.dk, www.boligsiden.dk & www.boliga.dk
Herudover er der mulighed for f.eks. droneoptagelse, boostning på Facebook eller danboligs egen clevr. – en digitalmarkedsføringsmulighed.

Vel mødt.

Lige nu har vi 145 boliger til salg eller leje

Se alle boliger

De fleste købere leder efter bolig på nettet
– med danbolig clevr sørger vi for, at de finder din

Læs mere

Her er vi

 • Solgt
  Solgt

  Søndergade 23

  Den personlige betjening og gå påmod selv om det var et hus med lang liggetid. Jeg havde et halvt år før, købt og solgt i en anden by men det var slet ikke samme oplevelse. Stort tak til JC og Co i Lemvig

 • Solgt
  Solgt

  Flyvholmvej 21

  Deres dejlige personlig hed var nem at snakke med - Den søde mægler har fyret op i kakkelovne tændt stearinlys sådan det var hyggelig ved fremvisning meget tilfreds

 • Solgt
  Solgt

  Violvej 17

  Ligefrem, tilgængelig og ganske enkel serviceminded - Vi blev mødt med et smil og en super positiv indstilling til at undersøge og afklare eventuelle spørgsmål. Ingen tvivl om at vi kun vil kunne fortælle positive ting om den proces vi har været igennem med danbolig Lemvig.

 • Solgt
  Solgt

  Vesterhavsgade 130

  Jens Christian giver super service, både venlig og besvare spørgsmål hurtigt og klart. Jeg kunne ikke havet fået bedre service fra ham og hans kolleger.

 • Solgt
  Solgt

  Strandvejen 57A

  1. Prissættelsen var rigtig. 2. Gode råd til, hvordan boligen kunne tage sig bedst mulig ud. Var godt forberedt m. h. t. de oplysninger om boligen, der er offentlig tilgængelig. 4. Kunne se, hvad der var af mangler og hvad der var godt ved huset. 5. Da den rigtige køber var der, blev det altsammen håndteret rigtigt - Ikke for stort afslag i prisen - også kunden følte sig meget tryg ved ejendomsmægleren og roste ham meget. Vores helårsbolig har vi siden fået vurderet hos samme mægler med henblik på et senere salg. Den bolig vi har solgt, fik vi vurderet af andre mæglere, men vi var ikke i tvivl om, at det var DanBolig, der skulle sælge vores hus, da de som det 3. Mæglerfirma havde vurderet vores hus.

 • Solgt
  Solgt

  Kløvervej 6

  Vi føler vi blev båret gennem hele processen. Har kun lovord for forløbet! Kan varmt anbefale jer til andre.

Forretningsoplysninger

danbolig Lemvig Jesper Andersen
Vestergade 31
7620 Lemvig
CVR: 28525532
Jesper Andersen

Forretningsoplysninger

Mæglervirksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 70 11 20 20. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Mæglervirksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling.
Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66

Læs mere om vores persondatapolitik her

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere, provisioner osv.

Samarbejdsaftaler:

Nordea Kredit

Nordea A/S

Tryg Forsikring

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til:

Nordea Kredit

Dansk Boligforsikring og Willis Forsikring, Frida Forsikring

Lokalavisen, Fritidsmarkedet og JyllandsPosten

E-Soft

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Tjek din boligs værdi på et øjeblik

Prøv BoligSkøn

ADVARSEL: Din browser er ikke opdateret, og understøtter ikke moderne web-standarder. Vi kan derfor ikke garantere at oplevelsen af danbolig.dk bliver korrekt. Klik her for at læse mere og opdater til en nyere browser.